Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Yazmaktan, anlatmaktan, konuşmaktan yanayım. Kendimce de yazıyorum işte.  Almış olduğum muhabebe finans üzerine eğitim sonrasında eklenen uzmanlıklar, beni insan kaynakları üzerine yoğunlaştırdı ve insan kaynaklarını meslek edinmeme sebep oldu. İyi ki de oldu. Severek yaptığım işimin konularını burada  sizlerle paylaşarak ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Ezberimiz bozuldu, feleğimiz şaştı...

Yazınız sadece beni değil, tüm ülke insanımızı özetliyor. Haklısınız hepimiz biriken faturalardan kitap yapacak hale geldik. Ödemiyoruz. Ödetmiyor sayın Erdoğan. Kaleminize sağlık diyeceğim ama, keşke bunları yazmak zorunda bırakılmasaydık da bu tebrikleri yapamasaydık birbirimize. Sevgiler

27 Aralık 2008 11:33
Ben böyle Blog Toplantısı görmedim.

Emeklerinize sağlık Mustafa bey.. Sizi ve katılan tüm arkadaşaları tanıdığıma çok memnunum. Böylesine güzel bir ekipte olabilmek büyük ayrıcalık benim için. Heleki ikramlar muhteşemdi. Ne lezzetler varmış öyle. Hoş böyle bir ortamda ne yese lezzetli gelir insana. Binlerce teşekkürlerimi sunarım size ve yardımcı olan tüm dostlara. Sağlık dileklerimle... Saygılar.

06 Aralık 2008 12:33
Ya sonra?

Gidenler can can. Evlat acısı e katmerli acı. Ekrandan konuşanlar bunu nasıl anlarlaki. Sizinde söylediğiniz gibi oyun geliyor onlara. Yazık... Saygılar.

08 Ekim 2008 23:13
 
Toplam blog
: 11
: 476
Kayıt tarihi
: 10.07.08