Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Temmuz '10

 
Kategori
Siyaset
 

Özgürce yaşanası bir ülke için

Bugün taş atan çocuklar devlet bütçesine yatırım yapan birer üretici olabilirdi. Nedense hep kalemi vaktinden önce kırarız, nedense yoksuluğun kokusunu orda yaşamını sürdürmek zorunda kalan bilir veya ülkemizde zorunlu görev diye bir tabir var o da olmazsa kimse oraya gitmek istemez gerçi artık bahane hazır turizm neden gelişmiyor yatırım niçin olmuyor bahanesi terör var o yüzden gelişmiyor. Artık bırakın bu gereksiz sözcükleri ya biraz anlamlı kelimelerle bu çocukların hayatını zenginleştirelim.

İllede bir damla kan mı olmalı çözüm sözcüğünü gündeme getirmek. Çözüm sadece başla olmaz gövdede gerekli baş (hükümet ) gövde ülkemizde yaşayan bu ülkenin kimliğini taşıyan herkes. Çözüm nedir biliyor musunuz? Kardeşçe bir masanın etrafında toplanmaktır ve fikirlerini birbirine anlatmaktır. Bizde bunlar olmadan buz dağına tırmanırsan 2 saat sonra donarsın misali önce bir hazırlık olmalı. Birde insanlarımız şunu bilmeli bir kadının iki kocası olmaz bir ülkede iki bayrak olmadığı gibi... Tek vücut olmak gibi çözüm bence yaşanası ve huzur dolu bir Türkiye... Minik yavrularımıza genç beyinlerimizi bir kurşuna değil bir kalemi hedef göstermeli.

Kalk...

Demek geliyor içimde neden ülkemde teknoloji, sanayii, bu genç beyinlerle farklı boyutlara ulaşmasın? Evet bu bilgi küpünün bir kenarı olmak için kendinizden başlayın bilinçli bir toplum oluşturun. Diyarbakır varsın amed olsun bu ülkemin bir zenginliği olsun, kimse korkmasın ben bir kürt olarak bu ülke için seve seve canımı vermeye hazırım kimse bu ülkeyi bölmez yeterki analar ağlamazsın yeterki minikler babasız kalmasın. Yerimizden doğrulalım bu ters esen rüzgarın önüne bir taşta siz koyun bırakın geçmişe olan kininizi.

 
Toplam blog
: 18
: 740
Kayıt tarihi
: 09.01.08
 
 

Ben Vedat. Digor'luyum. Liseyi Kars'ta okudum. Erciyes ünv inşaat müh kazandım. 2004 mezunuyum. Ş..