Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Kasım '17

 
Kategori
Blog
 

Özgürlüğe Milliyet Blog ile Kanatlan

Özgürlüğe Milliyet Blog ile kanatlan. Sen ve senden olan her şeyi dünyaya ilan et. Aşlarını, hayatını, tecrübelerini satırlara dökerek çiz. İnsanlar seni anlamıyor sanma. Birileri seni öyle bir seviyor ki tüm dünyayı ona verseler senden yine vaz geçmez.

Ölümsüz Ol

Aşkın gizemini haykır. Gerçeklerin tadını kelimelere bulaştır. Hayallerinin dokunulmazlığını kaldır. Tecrübelerinle insanlara yardımcı ol. Milliyet Blog ile kanatlan ve ölümsüz ol.

Sen ne duymak istersen insanlar da aynısını duymak istiyor. Var mısın mutluluk kaynağı olmaya, etrafına örnek olmaya? Herkes sana özensin, senden öğrensin ve sana teşekkür etsin. Kendini özel hissetmek için Milliyet Blog’ da olmalısın.

Yazarak Yaşamak Özgürlüktür

Yazarak yaşamak bir özgürlüktür. Bloglar hayatları okur. Zamanı alabora eder, en umulmadık şeyleri avucunun için koyar. Yıllarca yaşayıp elde edemeyeceğin hayat tecrübesi Milliyet Blog ile kapında duruyor, onu içeri almaya ne dersin?

Akıl denen varlık kendini ispat etmek ister. Ruhunuza, kalbinize ve hareketlerinize yön verir. Parlak bir aklın yansıması her zaman harikadır. Zekânı, dehanı ve benzersizliğini kanıtlamak istemez misin?
 Belki sana çok doğal gelen alışkanlıkların ya da meziyetlerin başkasının hayalidir. Olmaz mı?

Yazmadan Bilemezsin

Ancak yazmadan bilemezsin. Yazmak için Millliyet Blog’u tercih etmelisin

 
Toplam blog
: 16
: 114
Kayıt tarihi
: 31.10.16
 
 

Yaşadığımız hayat, birleşik hayatların bir yansıması. Çok şey iflas etmiş durumda. Ahlak bozulmuş, ..