Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ocak '17

 
Kategori
TV Programları
 

Özlenen oyuncular İçimdeki Fırtına dizisi ile dönüyor!

Özlenen oyuncular İçimdeki Fırtına dizisi ile dönüyor!
 

içimdeki fırtına


Star Tv, yeni sezona iddialı projelerle hazırlanıyor. O3 Medya anlaşmasıyla İçimdeki Fırtına Dizisi ile genç, başarılı oyuncuları bir araya getirmiştir. Yusuf Çim, Merve Boloğur ve Gizem Karaca'nın, başrollerini paylaşacağı proje Şubat'ta, görücüye çıkacaktır.

İki kardeşin savaşını konu haline alıyor! Ezgi, Deniz çocuklukları boyunca birbirleriyle iyi anlaşan, yedikleri ayrı gitmeyen ve herşeylerini bilen kız kardeşlerdir.  Zaman içerisinde nasıl büyük düşman olduklarını konu haline alacaktır. İçimdeki Fırtına oyuncuları ana karakterlerini Boloğur, Karaca canlandıracaktır. Kişilik olarak birbirlerine zıt olsalarda onlar aslında iki elmanın yarısıdır. Gelecek içinde yaşadıkları olumsuzluklar, ayrı düşmeleri, aşkla sınanmaları onların düşman olmasına neden olmuştur. İçlerinde büyük savaşta zeka oyunları, aksiyonlar ve büyük sırların açığa çıkışı bütün dengeleri yerinden değiştirecektir.

Sosyal medyada büyük ilgi gördü. Özlenilen oyunculardan oluşan kadrosuyla büyük kitleye kamuoyuna sunulduğu andan itibaren sahip olmayı başararak özellikle televizyon sever genç kitlenin daha fazla ilgisini çekmiştir. 2017 sezonunda bir çok dizi yayın hayatına girecektir. Büyük reyting savaşları döneceği diziler arasında İçimdeki Fırtına kadrosunun zenginliği, sürükleyici konusuyla başarılı olacağını düşünmekteyim.

Cumartesi günleri ekrana gelebilir. Star Tv, yayın akışına göre son olarak Yüksek Sosyete Dizisi final vermişti. Cumartesilerin boş olması, kesinlikle değerlendirilecektir. Çekimleri henüz yeni başlasa da aldığımız dedikodular üzerine yakın zamanda başrol oyuncularının içereceği tanıtımı yayınlanacaktır.

Dizi Tutkunu

İçimdeki Fırtına Dizisi

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..