Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Kasım '08

 
Kategori
Sinema
 

Özlenen sima sinemalarda!!!!

Özlenen sima sinemalarda!!!!
 

Mutlaka okumalısınız!


Evet. Osmanlı Cumhuriyeti geliyor. Stand up yıldızı ve komedi ustası, ekranlardan da tanıdığımız Ata Demirer yepyeni sinema filmiyle 21 Kasım'da sinemaseverlerle buluşuyor. Avşar filmden çıkan bu projenin sinema dünyasında uzun soluklu, yankı bulacak bir proje olacağını düşünüyorum. Filmin içeriğine girmek istemiyorum; çünkü fragmanı herşeyi anlatmaya yetiyor.

Ata Demirar, Vildan Atasever ve Ruhsar Öcal'da filmin başrolleri arasında. Bence Vildan Atasever için de bu proje iyi bir referans. Filmin yönetmeni de tanıdığımız simalardan. Ntv'deki programları ve yapımcılık dünyasındaki başarılarıyla bilinen Gani Müjde filmin yönetmeni.

Film, basında da büyük yankı buldu. Özellikle köşe yazarlarından bazıları film için olumlu şeyler söyledi. Ata demirerin karakter açıdan komedi filmleri için de ideal olduğunu düşünen köşe yazarları filme geniş bir yer ayırdılar. A.R.O.G'la kıyasıya bir gişe rekabeti içerisinde yarışını sürdürecek olan bu güzel filmi izlemenizi tavsiye ederim. İnşallah Ata Demirer için de olumlu sonuçlar alınan bir proje olur. Tekrar görüşmek dileğiyle efendim.


Saygılarımla... Özhan TURHANLI

 
Toplam blog
: 48
: 1980
Kayıt tarihi
: 24.10.06
 
 

Bursa'da ilköğretim öğrencisiyim. Spor yapmayı, teknolojik aletlerle oynamayı, hayatı keşfetmeyi ..