Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Aralık '12

 
Kategori
Güncel
 

Özürlüler toplumda çalışmamalı.! (2)

Özürlüler toplumda çalışmamalı.! (2)
 

http://olcaykiykac.blogspot.com


04 Aralık'ta onaylanan bloğum ve arkasından gelen tepkiler ve önceki blogda açıklanmayan gerekçeler.. Yazımın arkasındayım yanlız insanlar olayı görmek istedikleri gibi okuyorlar.

Bir hedef tahtasına oturtulup yaşımdan tutun yaptığım işe kadar tarafıma suçlama geldi! Öncelikle yaptığım eksiklerin düzeltilmesi yani ağır özürlü olan kişilerin iş yükü yüklenmemesi gerektiği her ne kadar iş verilse de toplumun içinde küçük düşmemeleri gerektiği yönündeydi.
 
Faşistlik suçlamaları; Gerçekten tebessüm ettirici gündelik hayatta o kadar engelliler görmezden gelinirken kimse bu eksikleri tamamlamayanlara böyle bir suçlama getirmemiştir.
 
Lise talebesi iddiası; Kamu çalışanıyım ve bunu beni takip eden blog arkadaşlarım bilir bununla ilgili personel kimliğimi de çekip bloğa koymuştum halen yayındadır.
 
Yorumlara verdiğim ''ilgi ve alakanıza teşekkürler'' mesajına tepkiler; Ben herkesin düşüncesine saygı duyarım zaten demokrasi bu değil midir? Ben ona ve bloğumu okuyan herkese fikirlerimi dikta etmek gibi bir lükse ve zorlama hakkına sahip değilim. Onun için her yapılan mesaja böyle yanıt veririm bütün bloğumu inceleyin başka yoruma, yorum gerektirecek bir mesaj vermemeyi tercih etmişimdir.
 
Eksikler düzeltilmeden ve giderilmeden kişilerin özürlerini daha da arttıracak ve şimdi veya ileride yapacağı işler de oluşacak aksamalar ile karşılaşmamak için bloğumda belirttiğim özürlük derecesine göre işe yerleştirilmeleri ve el ile ayak özrü olan kişileri sosyal destek verilerek ilgili rahatsızlıkların giderilmesi yönündeydi.
 
Olcay KIYKAÇ

 
Toplam blog
: 83
: 5833
Kayıt tarihi
: 27.06.11
 
 

Manisa/ Soma Doğumluyum. Her ne kadar yazılar yazmayı bunları da paylaşmayı sevsem de bir gün yaz..