Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ekim '18

 
Kategori
Sinema
 

Pablo Escobar'ı Sevmek

Pablo Escobar'ı Sevmek
 

Pablo Escobar'ı Sevmek


Yönetmenliğini Fernando León de Aranoa’nın yaptığı ve baş rollerini Javier Bardem, Penélope Cruz, Peter Sarsgaard’ın paylaştığı geçmişin ve hala hatırlanan en büyük efsanenin yaptıklarının yanında aslında aşk hayatında nasıl bir adam olduğunu anlatan sürükleyici bir film sizleri vizyonda bekliyor. Gerçekten Escobar’ı sevmek nasıl bir duygudur, bilmek ister misiniz?

Escobar, aslında hayatını işlediği suçlara adamış ve bunlarla korku yayan bir adam olmasına rağmen, aşık olmaktan ve kadınlara olan düşkünlüğünden de bahsedilmesi gereken bir efsanedir. Ülkeyi bölen terör saltanatı, uyuşturucu lordu olsa da kadınları kendine hayran bırakmaktan geri kalmamaktadır.

Escobar’ın yükselişi ve düşüşü ile beraber Kolombiya’nın en ünlü gazetesici olan Virginia ile yaşadığı istikrarsız ama hayranık uyandıran aşkını anlatmaktadır. Virginia, Escobar’ın vereceği bir partiye özel davetli olarak katılır ve her şey orada başlar. Escobar’ın asıl niyeti aslında yükselişinde Virginia’nın ona paravan olmasını sağlamaktır ve bunu da Virginia’yı kendisine aşık etmek ile yapacaktır.

Aslında evli ve çocuğu\çocukları olan ve her ne kadar kötü bilinen bir karakter de olsa ailesine bağlı ve onları korumak için hayatından vazgeçebilecek bir karakterdir. Film boyunca Escobar’ın kötü bilinen karakterinin yanında ne kadar yumuşak ve korumacı bir adam olduğunu da görebilirsiniz.

Escobar hayranlarının yanı sıra, yaşamış en büyük efsanelerden olması gerekliliği ile mutlaka herkesin izlemesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum. Henüz kaçırmış sayılmazsınız, hala vizyında seyircisini beklemektedir. Biraz aksiyon biraz aşk diyorsanız biletinizi almayı unutmayınız.

Pablo Escobar'ı Sevmek, ülkeyi bölen bir terör saltanatında, dünyanın en çok korkulan uyuşturucu lordu Pablo Escobar'ın (Javier Bardem) yükselişi ve düşüşüyle beraber Kolombiya'nın en ünlü gazetecisi Virginia Vallejo'yla (Penelope Cruz) yaşadığı istikrarsız aşkını konu alır.

 

 
Toplam blog
: 99
: 120
Kayıt tarihi
: 30.03.18
 
 

Merhaba :) Herkesin yazmaya olan isteği ve hayranlığı ile burada buluşabiliyor olmasından çok büy..