Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mayıs '18

 
Kategori
Siyaset
 

Paçalarına Kadar Yağdanlıklar!

Paçalarına Kadar Yağdanlıklar!
 

Bütün mahalleli eşkare yapılan kulislere kitlendik. Ortada kocaman bir pasta var! Dün bizim savunduğumuz değerlere saldıranlar bugün yeni rozetlerini takıp “padişahım çok yaşa” diyerek herkesten önce oturuverdiler sofraya (!) Paçalarına kadar yağdanlıklar! Onur, şeref, haysiyet, adamlık hak getire. Dünün bedavacı sözde Atatürkçüleri bunlar, kapı beslemeleri, küfür ağaçları! Yüz gram köfte, yarım şişe rakı tüm gece kabadayı olur ve nara atar alkolün esirleri! Bayramlarda seyranlarda, düğünlerde alaylarda herkesten önce bulurlar kafayı. Attırı attırı verirler nispet için göbeciklerini. (15 Temmuzda attıkları göbecik gibi) Nerede yağma talan, bunlar orada. Kokuyu aldılar yine, haydi beyler buyurun Allahu ekber, Allahu ekber, Allahu ekber yağma Hasanın böreğine (!)

&&&

Gırtlağa kadar borç, dosyalar dolusu suç, mahkemelik onca dava; milliyetçi olduk olmadı, halkçı olduk olmadı, kaçacak yer kalmadı. Etrafımızda arka çıkacak kimse kalmadı. Çünkü hepsine ya kazık attık ya dilimize sahip olamayıp hakaret ettik. Kendimizi dev aynasını gördük. Yıkılmaz dedik saltanatımız yıkıldı. Bırakmaz dedik bizi başbuğ kapıya koydu. Sahip çıkar dedik gerçek Atatürkçüler (!) ama yüzümüze bakmadılar! Ne arayan var ne soran, kaldık ortada pç gibi!

Sığındık Allahın evine:

&&&

Ezan

Allahu Ekber, Allahu Ekber
Allahu Ekber, Allahu Ekber
Eşhedü en lâ ilâhe illallah
Eşhedü en lâ ilâhe illallah
Eşhedü enne Muhammeden Resûlüllah
Eşhedü enne Muhammeden Resûlüllah
Hayya alessalâh
Hayya alessalâh
Hayya alelfelâh
Hayya alelfelâh
Allahu Ekber, Allahu Ekber
Lâ ilâhe illallah

Sıklaştırın safları Müslümanlar…

Namazdan sonra…

-Ooo Murtaza hoş geldin Allah kabul etsin…

-He vallahi hocam kendimi kuş gibi hafif hissediyorum. Keşke daha önce gelseydim.

-Sıkma canını Murtaza, geç olsun temiz olsun Allah affedicidir bırakma sakın kendini

Murtaza’nın niyeti yaptıklarından dolayı pişman olduğunu göstermek ve gidebileceği son siyasi oluşumun kapısından içeri girebilmektir. Çok geçmez bir hafta sonra cami cemaati içinde yerini alır o toplantı, bu panel, şu mevlit, bu dua der sonra bir fırsatını bulup yeni siyasi rozetini takar.

Murtaza şimdi güçlüdür artık, mahkemelik olan arsasını yakasına taktığı rozet sayesinde alacaktır. Bu yeni rozet sayesinde Aleyhine açılmış onca davalardan beraat edecek ve üstüne üstlük birde kariyer elde edecektir!

Murtaza kendini aklayıp paklayacak “tılsımlı” rozet’e sahip olmuştur artık!

Tüm belalardan bu rozet sayesinde kurtulmuş girdiği her mahkemeden zafer kazanmış komutan edasıyla aklanıp çıkmıştır.  

Murtaza yakasına taktığı rozet sayesinde yeniden iş kurmuş, kaybettiği itibari bir rozet, bir tespih, bir karış sakal ile yeniden elde etmiştir.

(Biz değilmiyiz İngiliz casusu yirmi dokuz sene Sultanahmet camiine imam yapan? Yetmedi ona evlenmesi için kadın bulan ev kurmaya çalışan iyi insanlar (!) )

Yetmedi Murtaza’yı beldemizden başkan seçtik; En büyük başkan bizim başkan…

Allahu ekber, Allahu ekber, Allahu ekber!

Murtaza kaybettiği itibarını tılsımlı bir rozetle elde etmiş kazancını ona katlamıştır. Seçim vaatleri rafa kalkmış şimdi ne vaat verdiğini hiç hatırlamamaktadır.

Ama olsun Murtaza İYİ ADAM

Ancak tarihi olumsuz yönde değiştirecek kararlara imza atanlar, mezarlarında dik duracak, kıyamete kadar kendilerine dua değil beddua edilecektir biline!

Başımıza onlarca yüzlerce Murtaza’ları bela edenler var olduğu sürece, toplumsal barışı huzuru; hayal etmekten öte gidemeyiz! Değil mi biz kişinin geçmişini araştırmadan geleceğimizi ona emanet ediyoruz. Bir daha, bir daha fırsat veriyoruz. Odundan insan, insandan mucize bekliyoruz! Başımızı ne gelirse hak ediyoruz demektir azizim!  

Haydeee,  şimdi

Sıradaki Murtaza gelsin…

M.Talip Girgin

 

 
Toplam blog
: 438
: 826
Kayıt tarihi
: 07.01.07
 
 

Milliyet Blog'a hangi vesile ile kayıt olduğumu doğrusu hatırlamıyorum!  Bende birçoğunuz gibi ya..