Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Aralık '17

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Paletlerden Mobilya Yapımı

Paletlerden Mobilya Yapımı
 

Bu aralar DIY, yani "do it yourself" olaylarına çok sardım ve evinin havasını değiştirmek isteyen fakat bunu oldukça Ucuz Mobilya yaparak yaratmak isteyen kişiler için hazırlamış olduğum  Paletlerden Mobilya Yapımı konusunu sizler için derledim. Her bireyin kendi yapmış olduğu bazı ürünleri evlerine koyarak farklı bir haz ve zevk yaşamaları hem kişileri psikolojik açıdan rahatlatmak hem de farklı bir mutluluk yaşıyor olması açısında oldukça önemli bir hale gelmiştir. Başlangıç olarak geri dönüşüm fikri ile yola çıkılmış ve ardında ortaya çıkan birbirinden farklı tarz ve zevklerin yansıması haline dönüşmüş mobilyalar hayatımıza hızlı bir şekilde girmeyi başarmıştır.

Bununla beraber birçok internet sitesinde yer alan kendi başına yap tarz Mobilya Ürünleri farklı bir sektörü ateşlemiş ve çöp olarak nitelendirdiğimiz birçok farklı malzeme ile yeni ve değişik mobilya ürünü kişilerin kendi el becerileri doğrultusunda üretilmeye başlandı. En çok değerlendirilen ve farklı birçok Mobilya Ürünleri haline gelebilen ilk malzeme hiç şüphesiz ki Palettir. Ortaya çıkan ürünleri bakıldığı zaman ortaya çıkan ürünün evinizin en nadide parçası haline geldiğini göreceksiniz. Sizlere fikir olacak birkaç geri dönüşüm mobilya ürününden bahsedelim. Birkaç düz palet parçasını olduğu gibi duvara monte edip üzerine ekleyeceğiniz askı aparatları ile oldukça farklı ve değişik bir portmento yapabilir dilediğiniz renklerde boyayarak tarzınızı da gösterebilirsiniz.

Şehir hayatından bunalan çoğu kişinin en büyük hayali ise bir köy evinde yaşamaktır. Toplayacağınız paletler ile dilerseniz evinize köy havasını getirebilirsiniz. Paletlerinizi kanepe şeklinde birleştirip ayak ekledikten sonra üzerine dilediğiniz renk ve kumaşta minderler ve yastıklar koyup kendi sedirinizi yaratabilirsiniz. Aynı şekilde dikdörtgen bir şekilde birleştirmiş olduğunuz paletleri sedirinize uygun renklerde boyadıktan sonra üzerine uygun ebatlarda bir cam koyarak Paletlerden Mobilya Yapımı konusunda kendinizi aşarak orta sehpa haline dönüştürebilirsiniz.

Unutmayın ki ahşap mobilyalar her zaman evlere daha sıcak ve doğal bir görünüm kazandırmasından ve Ucuz Mobilya üretimi açısından en çok tercih edilen malzemeler arasında ilk sırada yer alıyor. Aynı zamanda doğal bir görünüme kavuşturmak istediğiniz salonunuz için yapabileceğiniz paletlerden masa yapımı da aynı şekilde oldukça basit. Salonunuzu küçültmeyecek aynı zamanda kolay kullanım imkanı sağlayacak boyutta paletleri bir araya getirip ahşap görünümlü ayaklar monte ettikten sonra üzerine koyabileceğiniz dilerseniz cam dilerseniz de kalın bir tahta ekleyerek hayallerinizde ki masaya sahip olabilirsiniz.

Evinizin her köşesinde sergilemekten hoşlandığınız süs eşyalarınızı da paletlerden yapacağınız raflar ile sergileyebilir paletlere uygulayacağınız vernik işlemi ile birlikte renk uygulaması ile oldukça modern bir havaya sokabilirsiniz. Son olarak verebileceğimiz farklı bir palet kullanımı ise büyük evlere sahip olan kişilerin bahçelerinde kullanabilecekleri şezlonglar. Şezlong yapımı hakkında birçok sitede bulunan videoları ve fotoğrafları inceleyebilirsiniz. Unutmayın ki şezlong yapımı diğer ürünlerin yapımına oranla biraz daha uğraş gerektiriyor. Bu bağlamda bu işten zevk alıyor olmanız ve diğer mobilya ürünlerine kıyasla daha farklı bir ürün ortaya koymak istiyorsanız bu seçenek sizin için oldukça iyi bir alternatif.

Palet Mobilya Yapımı hakkında örnek bilgileri şu adreslerde bulabilirsiniz. Hemen PİN'leyin.

https://modamobilyamodelleri.com/evde-yapabileceginiz-palet-koltuk-sedir-tarifi/

http://www.instructables.com/id/Pallet-Sofa/

http://www.101palletideas.com/diy-pallet-sofa-ideas/

 

 
Toplam blog
: 5
: 170
Kayıt tarihi
: 27.11.17
 
 

Özel bir bankada yatırım müdürü olarak görev yapmaktayım. Ekonomi & finans konularında edindiğim ..