Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ekim '11

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

Palladium, Türkiye’de bir ilke imza atıyor

Palladium, Türkiye’de bir ilke imza atıyor
 

Palladium, etkinlikleriyle alıverişin ötesine geçiyor


 

Anadolu yakasının yeni yaşam merkezi olmak amacıyla İstanbul Ataşehir’de açılan Palladium Alışveriş Merkezi, bu hedefini gerçekleştirme yolunda hızlı adımlarla ilerlemekte. 190 mağazası ve 2500 araç kapasiteli otoparkıyla, sayıları hızla artan alışveriş merkezlerinin arasından sıyrılan Palladium, 1500 kişiye iş imkânı sağlamış başarılı bir proje! Ön cephesindeki yeşil alanı ve gün ışığından maksimum faydalanmayı sağlayan cam küresiyle Anadolu yakasının en iddialı çalışması olarak karşımıza çıkan Palladium, 230 milyon dolarlık bir yatırım olma özelliğinin yanı sıra açıldığı günden 2009 yılının sonuna kadar elde ettiği 440 milyon Euro cirosuyla da dikkat çekici.
 
AVM MFİ Partners tarafından yönetilen; zengin marka karması, konumu ve kampanyalarıyla fark yaratan Palladium, düzenlediği çeşitli faaliyetlerle de konuklarına alışverişin ötesinde keyifli bir yaşam deneyimi sunmayı benimseyen bir yapılaşmaya sahip. Bu amaçla 7’den 70’e tüm ziyaretçilerin ilgisini çekecek etkinlikler gerçekleştiren Palladium’un ev sahipliği yapacağı son proje, İLLÜZYON SERGİSİ!
 
Gittiği her yerde, küçük büyük herkes tarafından yoğun ilgiyle karşılanan İLLÜZYON-Gördükleriniz Yanıltmasın Sergisi’ne bünyesinde yer verecek olan Palladium, böylece Türkiye’de bir ilke de imza atmış olacak. 6-19 Ekim tarihleri arasında ücretsiz olarak gezilebilecek olan sergide ziyaretçiler, 22 farklı ünitede, bilimin şaşırtıcı gerçeklerinin deneyimini yaşayacaklar. Serginin en beğenilen bölümü olan sihirli aynalarda, yansımalarının değişimlerini izleme olanağı bulanlar, hem ışığın çoklu yansımalarından sonra geldiği yere nasıl geri döndüğünü araştırabilecek hem de paralel aynaların arasındaki yansımaların gizemini çözme fırsatını yakalayacaklar. Yaşamın rutin gerçeklerinden bunalıp illüzyonun büyüleyici dünyasında soluklanmak isteyenlere duyurulur.
 
Anibal Güleroğlu 
 
Toplam blog
: 1210
: 1542
Kayıt tarihi
: 10.04.10
 
 

İstanbul'da başlayan yaşamım, eski İstanbullu ailemden edindiğim kültürle gelişti. Birinciliklerl..