Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

güne_bakan(Nazenin yavrusu)

http://blog.milliyet.com.tr/gunebakanlar

12 Haziran '10

 
Kategori
İlişkiler
 

Pandora

Pandora
 

PANDORA


İnsan oğlu ne garip bir yaratık değil mi? Hepimizde var az çok tuhaflık.. Bir önceki yazıma gelen yorumcu arkadaş hem saldırgan hem naif yönüme şaşırdığını belirtmiş ya aklıma düştü yaşamda karşımıza çıkan ne çok şeye şaşırız..

Adam doktor, hergün yüzlerce hastaya sigara içmeyin öldürür, kanser olursunuz der, kendisi günde 2 paket bitirir.

Adam dış çevresinde nasıl soft, nasıl kibar, ince düşünceli, evde çocuklarını döver, eşini sürekli hor görür bir cins.. Kadın doktor , doğum kontrol uzmanı , bakacağınız kadar çocuk yapın diye öğütler, kendisi gider 4 çocuk doğurur, ekstra düşürüp, kürtaj oldukları cabası..

Kadın evli, anne, kocası ve çocukları için kendini parçalar sanırsın, birgün bakarsın başka insanlarla inanamayacağınız şekilde samimi!

Kadın çok eğitimli, düşünceli, kibar, nazik, naif, yardım meleği, maskeli yazdıklarını okursun içinde akıl almaz bi vamp yosma gizli..

Adam koskoca parti lideri , insanların önder gördüğü biri, en yakın yoldaşı ile haldaş.. Kadın bakarsın dürüstlük timsali, fakat en yakınlarına en büyük ihaneti yaşatmış.

Bir adam bakarsınız iyilik abidesi, tüm iyilik hareketleri lideri, kimsesiz çocukların, sakat çocukların kör sağır dilsiz çocukların babası, fakat evde kendi eşinin, çocuklarının 7 kat yabancısı..

Hani mitolojik öykülerde pandorayı hep kadın olarak tasvir ederler ya, aslında hepimizde bir pandora saklı. Dolayısı ile şaşırmamak gerekiyor gördüklerimize duyduklarımıza, okuduklarımıza ama insanoğlu şaşar beşer, şaşırıyoruz işte yine de..

Derler ya açma kutuyu söyletme kötüyü, görüşümce siz siz olun pandoranıza sahip çıkın.

Zira keskin sirke küpüne zarar da diyor bu her şeyi bilen, söyleyen bilgeler :)

Saygıyla..

 
Toplam blog
: 54
: 1026
Kayıt tarihi
: 05.10.06
 
 

Ata toprağı Karadeniz'den, terbiye ve eğitimi Trakya'dan, günebakan ve İstanbul sevdalısı eski bir m..