Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

İrem Şen Büyükgürsan

http://blog.milliyet.com.tr/senirem

12 Ocak '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Pantolon Üstü Ne Giysem?

Pantolon Üstü Ne Giysem?
 

Her güne farklı yansıyan "ne giyesem" sorusu kış aylarında pantolonları ön plana çıkarıyor. Kot pantolon kombinleri, ofis stil önerileri, gündelik tarz demeden önce öncelik her zaman pantolonların oluveriyor. Geniş paçalar dar pantolonlara meydan okurken, salopet tulumların klasik kesimle yarışması da yeni sezonda sokak modasında gözlerden kaçmıyor. Bir pantolon ile şık ve aynı zamanda sportif olabiliyorken, tüm klasik kıyafetlerde kendilerini adeta spor ayakkabılarına teslim ediyor. Kış modası eklektik tarza davetkar tavrını ısrara çevirirken, her kombine ayrı pantolon modeli yansıyor.

Pantolon kombinleri her gün biraz daha fazla göz önünde artık. Kot kumaşların ağırlıklı olduğu, her yırtığa ayrı yama yapıldığı ve bunun da patcwork olarak okunduğu günlerdeyiz artık. İşte bu günlerin sıkıcı havasından bir adım uzaklaşmak, iç karartıcı "ne giysem?" sorusunu pantolonlarla çözüme ulaştırmak hiç zor değil. Yüreğinizin sesini dinleyin, sadece bir pantolon seçin!

Kısa Paça Sendromu

Kısa paça aldı başını gidiyor. Her geçen gün sayısı artan kimi zaman kesik, bazen sökük ve zaman zaman da kasten kısaltılmış pantolonlar kış trendlerinde ilk sırada.
Kombin önerisi: Kısa paça giyerek bacaklarınızın kısa bir görünüm kazanmasıma gönlününüz razı gelmiyorsa uzun tunik modellerine şans verin. Elbise edası taşıyan kazaklara yönelin. Kombininizle alakası olmayam renkte çoraplar giyebilir, kısa bot modelleri ile tarzınızı şıklıkla noktalayabilirsiniz.

Pantolon Kombinleri

Geniş Açı

İspanyol paça olarak bilinen ve paçaları bol olarak tanımlanan pantolonlar yine gündeme geliyor.
Kombin önerisi: Minimal parçalara şans vererek pantolon paçanızın iddiasını arttırabilir, çaba sarf etmeden şık stile dikkat çekebilirsiniz. Tabii ki ayaklarınızı birkaç santim yerden kesen topuklu ayakkabılar ve gösterişli aksesuarlar tercih ederek...

Pantolon Kombinleri

Zirvede

Yüksek bel yine her zaman olduğu gibi oldukça popüler. Yüksek bel artık adeta bir alışkanlık. Kış modasında en çok tercih edilenler arasında yer alan yüksek bel kesim klasik pantolonları da kapsıyor. Üste seçilen tüm parçaları da içerisine yutuyor.
Kombin önerisi: Daha klasik ve en rahatı seçmek için yüksek belden şaşmayın. Üzerinize içinize sokabileceğiniz parçalar tercih ederek zarif görünümün dozunu arttırın.

Pantolon Kombinleri
 

Yün Pantolon

Eşofmanı aratmayan yün pantolonlar kesimleri ile konfor sağlayanlar arasında.
Kombin önerisi: Jean on jean açılımına knit on knit olarak yansayan yün pantolonları kazaklar ve uzun salaş hırkalarla takım yaparak kullanabileceğiniz gibi tüm sportif parçalara da şans verebilirsiniz.

Pantolon Kombinleri

Kareli Pantolon

Her yıl bir sezon mutlaka ben burdayım diyen kareli pantolonlar kış modasının hareketli seçimleri arasında.
Kombin önerisi: Artık sweatshirtleri, eğlenceli kazakları ofis stiline taşımanın vakti geldi. Kareli pantolon modellerinin sportif yüzüyle tanışmaya ve buna alışmaya hazırlanın!

Pantolon Kombinleri

Klasik pantolonları sportif, salaş seçimleri şık ayrıntılar, jean pantolonları ise her çeşit kullanarak farklı kombinler hazırlayabilirsiniz. Ayrıca salopet tulumlara kazakları, deri pantolon oversized uyumunu, gri skinny jean zarifliğini de bu kış muhakkak deneyin. Kombin önerilerimi, yeni trednleri ve takibi ucu bucağı olmayan sokak modasını blog adresim modaviki.com üzerinden de takip edebilirsiniz.

Pantolon Kombinleri

Pantolon Kombinleri

Pantolon Kombinleri

 
Toplam blog
: 111
: 457
Kayıt tarihi
: 11.02.15
 
 

15 Ekim 1987 İzmir doğumluyum. Küçük yaşlardan başlayan yazarlık tutkum zamanla, moda editörlüğün..