Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Şubat '11

 
Kategori
Blog
 

Papatya’yı Nasıl Bilirsiniz?

Papatya’yı Nasıl Bilirsiniz?
 

Bir kaç satır da olsa yüreğinizden geçenleri... Sadece yüreğinizden geçenleri yazın lütfen.


2007 yılının haziranında ilk blogu “GÜLÜMSE” ile sizlerle buluşup o günlerden bu günlere tam tamına 477 bloga imzasını atan bir Papatya var. Birbirinden değişik kategorilerde bir şeyler anlatmaya çalışan. Güzel öyküleriyle adeta film izliyormuş keyfi yaşatan. 

Kendine göre bir okuyucu kitlesi de var. Bazen tıklayıp geçenler, bazen sadece okumayı yeğleyenler, bazen de durup bir iki satır olsun yorum yazanlar. 

Bugüne kadar 1730 yorum yapılmış Papatya’nın yazdıklarına. 

486 kez okunmuş ortalama olarak. 

209 mesaj almış. 

Kendince, zamanı el verdiği ölçüde yorumlar yazan okuduğu yazılara. Sayfalara renk getiren yarışmalara katılan, oy veren. 

Peki… Şimdi sormak istiyor siz, okuyucularına. 

Papatya’yı nasıl bilirsiniz? Hatır naz, sevgi dolu, hayata olumlu yaklaşan, güzel taraflarını görmeye çalışan, romantik, melankolik... Ya da hırçın, deli dolu, sert mizaçlı. Hangisi, hangileri? 

Sonra… 

Yazdıklarını okurken ne düşünürsünüz? 

Size kattıkları, hatırlattıkları nelerdir? 

Okuyup geçer misiniz yazdıklarını yoksa acabalara, keşkelere, nedenlere, niçinlere takılır kalır mısınız? Tam yorum yazacakken aman boş ver, kim uğraşacak şimdi bununla mı dersiniz? 

Evet, sevgili okuyucularım… Papatya’yı nasıl bilirsiniz? 

Bilmek istiyorum çünkü biliyorum ki... Pek çok yazar yaşarken okuyucularının kendisi hakkında ne düşündüklerini öğrenemeden yumuyor gözlerini bu dünyaya. Ve pek çok yazar ancak öldükten sonra biliniyor edebiyat dünyasında. Elbette böyle bir iddia değil benimkisi. Topu topu blog yazıyoruz ama yazıyoruz işte. Bir blog yazarı olarak düşüncelerinizi öğrenmek en doğal hakkım değil mi benim de? 

Bir kaç satır da olsa yüreğinizden geçenleri... Sadece yüreğinizden geçenleri yazın lütfen. 

 
Toplam blog
: 755
: 776
Kayıt tarihi
: 13.06.07
 
 

Ankara'da doğdum. İlk, orta, lise ve üniversite eğitimimi Ankara'da tamamladım. AÜİF iş idaresi b..