Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ocak '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Papua Yeni Gine'den neyimiz eksik!

Papua Yeni Gine'den neyimiz eksik!
 

CADILAR BÖYLE YAKILMAZ !


Milliyet’te okumuşsunuzdur. Papua Yeni Gineliler başlattıkları bir cadı avı sonrasında genç bir kızı üzerine benzin dökerek diri diri yakmışlar, cadı avı konusunda ülkemize fark atmışlardır.

Bütün emniyet birimlerini şimdi ülkemizin şerefini ve haysiyetini kurtarmaya davet ediyorum!

Ergenekon adı altında yapılan cadı avlamasında lütfen değerli görevlilere benzin, kibrit, çakmak gibi malzemelerinde verilmesi, avlananların tamamı bedenleri yakılmasa bile kariyerleri, gelecekleri, meslekleri, onurları ateşe verilmelidir.

Görevlilerin yanlarında bulunan benzin kibrit ve çakmakların tıpkı Nazi Almanya’sındaki kitapların yakıldığı Reichtag yangınında olduğu gibi tutukluların eserlerini, kitaplarını, özgeçmişlerini yakma işinde kullanılması da önemle belirtilir.

Bu yakma esnasında NİHAYET Türk vatandaşı Nazım Hikmet ‘in aşağıdaki mısralarını buraya yazan konunun yazarı dikkatle takibe alınmalı, ya yakalanmalı ya da yukarıda belirtilen biçimlerde yakılmalıdır.

SEN YANMAZSAN,

BEN YANMAZSAM,

O YANMAZSA…

NASIL ÇIKAR KARANLIKLAR AYDINLIĞA !

Yüce devletimizin Papua Yeni Gine ile yapacağı istişarelerde: bu çeşit diri diri yakmaktansa, Ergenekon usulü yakmanın daha can acıtıcı olduğu belirtilmeli, cadı yakmada kullanılacak odunların da başbakanımızın deyimiyle bizim dinimizde mübah olan Sadaka sistemiyle seçimlerde halka dağıtılması tavsiye edilmelidir.

 
Toplam blog
: 94
: 608
Kayıt tarihi
: 04.10.06
 
 

1950'lerden sonra doğan her dünya insanı gibi, ardında pek çok takıntıyla gelen geçmiş zamanı, bilim..