Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Haziran '12

 
Kategori
Ekonomi Yayınları
 

Para kazanmak için bazı tavsiyeler

İşten geldiniz ve evinizde yemek yok,çalışan bir bayan ya da bekar bir erkek için bundan daha kötü çok az şey vardır. Günün yorgunluğunun üstüne bide mutfakta yemek hazırlamak, işte bu tam bir eziyettir. İşte derdinize çare olabilecek pratik bir iş modeli ..

Böyle bir durumla sık sık karşılaşırız ve ne yapacağımızıda bilemeyiz, ya hazır bir şeyler sipariş ederiz ya da kahvaltılıkla öğünü geçirmeye çalışırız.

Yada şu şekilde yapabiliriz.

İşten çıkışta markete uğrayıp, sebze yemekleri, ya da et yemeklerini hazır satın alabiliriz.

Örneğin: Nohut yemeği yemek istiyorsanız, paketlenmiş özel kutularda, içinde nohutundan, soğanına, baharatına kadar her şeyi hazır olan bir ürün satın alıyorsunuz, evinize gidip sadece paketi açıp tencereye koyup pişiriyorsunuz.

Burada sadce bir örenek sunduk sizlere, birçok yemek çeşidini hazır hale getirip piyasaya sunabiliriz, bugün tas kebabı yemek istiyorsanız kolayca ürüne ulaşabileceksiniz, ya da sebze yemeği yemek istediğinizde saatlerce uğraşmadan yemek hazırlayabileceksiniz.

Bu iş fikri özellikle çalışan hanımlara büyük bir kolaylık sağlayacak, hazır gıdada zirveye çıkarabilecek bir iş konumunda.

 
Toplam blog
: 2
: 306
Kayıt tarihi
: 19.05.12
 
 

Marmara üniversitesi radyoloji,Anadolu üniversitesi iktisat fakültesi mezunuyum, iş fikirleri ve ..