Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Şubat '18

 
Kategori
Blog
 

Para Kazanmak İçin Hangi Konularda Blog Yazabiliriz

Para Kazanmak İçin Hangi Konularda Blog Yazabiliriz
 

para kazandıran blog konuları


Artık internet üzerinden para kazanmak daha kolay ve daha aktif hale gelmiştir. Örneğin, bir konu üzerinden para kazanıyorsunuz. Bunu internet olmadan bütün ilgilenenlere duyurmak sesinizi duyurmak oldukça zor olacak ve büyük ölçüde başarısız olacaktır. Fakat internet üzerinden kolayca oturduğunuz yerden herhangi bir ürünü alıp satabilir, ya da ilgili konu üzerine çalışmalara yaparak para kazanmak yaygın ve kolaydır. Bu başlıkta da para kazandıran blog konularının aklımıza geldiği kadarını sizlerle paylaşalım.

Oyun

Oyun üzerinden bir blog oluşturmak. İnternet kullanıcıların çoğu günümüzde oyun oynayanlar ve çocuklar tarafından oluşmaktadır. Herkes oyun oynuyor fakat oyunla ilgili bilmediklerini, öğrenmek istediklerini mutlaka daha profesyonel oyuncular üzerinden öğrenmek isteyecek ve blogu ziyaret edecektir. Böylelikle oyunla ilgili açılacak blog aynı zamanda para da kazandırabilmektedir.

Rehber ve seyahat

Eğer  bir seyyah ya da bir sürü farklı bölgeler ve yerler hakkında bilgiye sahipseniz, bildiklerinizi tecrübelerinizi bu blog üzerinden seyahat edecekler ile paylaşma durumunda önerilerde, yeni bir bölgeye gidildiğinde neyin bekleyeceğini nasıl hazırlık ile gidileceğini paylaşarak para kazanılabilir ve günümüzde gezi için bütçe ve zaman ayıran oldukça artmaktadır.

Teknolojik ürünler

Bu başlığımızda şöyle bir durum vardır. Günümüzde hemen hemen herkesin evinde birkaç tane teknolojik alet ürün bulunmaktadır. Fakat kimse bu ürünlerin eksi yönlerini, olumsuz yanlarını söylememektedir. Siz de bir blog açarak, bu eksiklikleri söyleyip bu eksiklikler karşısında kendiniz bir şey yapabilecek durumda iseniz bunun reklamını da ederek para kazanılacak bir konu haline getirebilirsiniz.

Reklam ve Tasarım

İnternetin günümüzde yerini bahsetmemize hiç gerek yok. Bu kadar yaygın bir internet ortamında herkes internet üzerinden iş yapmaktadır. Siz de reklam ya da tasarımdan anlıyorsanız, ilgilenen kişiler için site, internet sayfası tasarlayabilir düzenleyebilir ya da esnaflar dükkan sahipleri için reklamlar afişler hazırlayarak blog üzerinden bu durumu değerlendirebilirsiniz.

Haber

Bir haber kanalı, blogu oluşturarak ve haberler edinerek, kendinizde haberler bularak para kazanılacak bir haber portalı, blogu oluşturarak para kazanılan bir yol ve araç oluşturabilirsiniz.

 

 

 https://www.blogacmak.com/para-kazandiran-blog-konulari/

 
Toplam blog
: 6
: 219
Kayıt tarihi
: 04.02.18
 
 

10 yıldan beridir bilişim sektöründe çalışıyorum. Blog ve web site yönetimi üzerine uzmanlaştım. ..