Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Nisan '17

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Para nasıl gelir? Neden gelmez?

Para nasıl gelir? Neden gelmez?
 

alıntıdır


Bilinçaltımızdaki düşüncelerin, kelimelerimizin, istediklerimizle çelişen her inanışın hayallerimizi sabote ettiğinden daha önce bahsetmiştim. Şimdi bu konuyu biraz daha açacağım. Geçtiğimiz günlerde bir danışanımla konuşurken fark ettiğim yanlış bir inanışı anlatmak istiyorum. Maddi konularda hayat boyu çeşitli sorunlar yaşamıştı. Para ile alakalı sıkıntılarını, az kazancından mutsuzluğunu dile getirdi. Ve sonrasında isteklerini anlatmaya başladı;

“Çok değil! Sadece geçinebilecek, isteklerimi düşünmeden alacak kadar para istiyorum. Yanlış anlamayın ben parayı seven, paraya değer veren biri değilim. Elinin kiri sonuçta. Ama en azından istediklerimi alacak maddi gücü istiyorum.  Hepsi bu!” dedi.

Ve zaten o dakika itibariyle paranın ona neden gelmediği gün gibi aşikardı. İşte hep sözünü ettiğimiz “sabote” dediğimiz düşünceler bunların ta kendisiydi.

Öncelikle sevmediğiniz bir şey size neden gelsin? Bu bir!

İsterken “az” diye bir kota koymanızı size kim söyledi? Bu iki!

Elinin kiri dediğiniz, kirli ve pis gördüğünüz bir şeyi bilinçaltınız size neden yaklaştırsın? Bu da üç!

Onun görevi bizi korumak!

Onun görevi bizim için çalışmak! Ama siz yanlış komut verdikten sonra o başka ne yapabilir ki? Ne isterseniz onu yapıyor. Size itaat ediyor. Siz onu doğru kullanmayı öğrenmelisiniz öncelikle.

Kiri, pisi sizden uzaklaştırmak için elinden geleni yapacak tabii.

Paraya yada sahip olmak istediğiniz şeye bakış açınız, içsel konuşmalarınız ve ağzınızdan dökülen kelimeler o kadar önemli ki… Bunu NLP eğitimlerinde de sıkça tekrarlıyoruz. Kelimeler ve sorular! Hayatımızın akışında çok büyük rol oynarlar.

İstediğiniz şeyi önce gerçekten sevin! Yürekten isteyin. Parayı sevmek kötü bir şey değil ki? Nereden gelmiş bu yanlış inanç bizlere?

Para araçtır. Gelir ve gider. Bolluk ve bereketi kabul edebilmektir önemli olan. Buna gerçekten layık olduğunuza inandığınız ölçüde size gelecektir.

Özellikle para konusunda sıkıntıları ve bahsettiğim danışanımız gibi inanışları olanlar için bir sonraki yazımda çeşitli olumlamalar paylaşacağım. Olumlamalar 21 gün kuralına uyarak yine günde 21 kez tekrar edilmelidir.

Bir sonraki “Olumlamlar ve uygulamaları” yazımda buluşmak dileğiyle, sevgiler…

 

Facebook : kuantumyasamkocu

Instagram : kuantum_yasam

E mail:         mballiacar@hotmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 1923
Kayıt tarihi
: 19.12.10
 
 

İstanbul doğumlu. Kuantum Yaşam Koçu. EFT, NLP, ETKİLİ İLETİŞİM, BEDEN DİLİ gibi bir çok konuda e..