Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Şubat '15

 
Kategori
Güncel
 

Paraleller ülkeyi iç savaşa götürmek mi istiyor? Batıda ve doğuda iki tehlikeli oyun oynuyorlar

Paraleller ülkeyi iç savaşa götürmek mi istiyor? Batıda ve doğuda iki tehlikeli oyun oynuyorlar
 

17 Aralıktan sonra Paralel emniyetçiler doğuya sürüldü. Bu bende ciddi endişe yaratmıştı. Zira oraya gidecek olan emniyetçiler İstanbul'da Gezi olaylarını kışırtan adamlardı şimdide JönKürtleri kışkırtacaklardı.

Paralel ciamaat şu an iki koldan saldırıyor. Birincisi geleneksel cemaatlere gidip "Bu hükümet Ehli Sünnet Düşmanlarına önemli görevler veriyor, İran ajanlarını önemli yerlere getiriyor. MIT İran'ın eline geçti. Erdoğan'ı yanlış yönlendiriyorlar. Ülkemizi Rusların ve İranlıların ajanları bastı, böyle giderse ilerde size de sıra gelecek. Siz susmayı sürdürürseniz Ehli Sünnet akidesi tehlikeye düşecek. Gelin güçlerimizi birleştirelim" diyerek uzun zamandır propagandasını yürütmekteydi. Son zamanlarda Geleneksel bazı cemaatlerden gelen açıklamalara bakacak olursak bu plan tutmuş görünmekte. Zira Geleneksel bu cemaatler Hakan Fidan'a ve Efkan Ala'ya cephe almış durumdalar.

Buradan açtıkları mezhepçi gedikle AK Partiye oy veren geleneksel cemaatleri soğutma yolundalar.

Doğu Anadolu'da oynadıkları daha tehlikeli oyunda bakın ne yapıyorlar?

Belirledikleri Kürt kanaat önderlerini kullanarak ya da direk KCK içinde yer alan unsurlara "Devlet size ne zaman söz verdi de tuttu ki? Siz Öcalanın peşini bırakın, o hapiste, tutsak, Devletin ve Fidan'ın çözüm sürecini eli mahkum desteklemeye, sizler devlete güvenemezsiniz. Fidan'da Hükümette sizi kandırmakta. Bağımsızlığınızın ve özgürlüğünüzün peşinden gidin bırakın çözüm mözüm sürecini. Erdoğan Başkanlık sistemi diyor ama hiç ağzından Eyalet sistemi diyor mu? Demiyor çünkü o Uniter yapıyı güçlendirme peşinde çözüm mözüm umrunda değil" diyorlar.

KCK bu sözleri yayan Paralel ajanlara tıpkı Batı'daki geleneksel ve strateji okuma özürlü cemaatler gibi inanmış durumda. İnandığını nereden biliyoruz? Çünkü şu an başta doğu anadolu'da olmak üzere kapsamlı bir iç savaş başlatmak için silah yığınakları yapmaya, iç savaş hazırlıkları yapmaya başladığına yönelik ciddi haberler gelmekte.

Paralel ajanlara Doğu Anadolu'ya giden gazeteci ve misyoner kılıklı MI6 ajanlarını da dahil etmek gerekir. Onlarda akıllı kürt gençlerini yanlarına alarak propagandalarını bölgede serbestçe ve gazeteci kimliğinin arkasına sığınarak yapmaktalar. Gerek Kürt ve gerekse Türk gençleri bu ajanları bu bölgede asla elini kolunu sallaya sallaya çalıştırtmamalı. Zira onların tek derdi var Kürt Petrolünü ele geçirmek.

Kürt gençleri akıllı olmalı. Kürt Petrolünün en uygun yolu Batı Anadolu'dan. İngiliz ajanlarının sözlerine kanarak sonunu kestiremedikleri bir maceraya atılmamalılar. Bu maceradan en çok zararlı çıkacak olanlarda yine kendileri olacaktır.

Özellikle HDP'nin %10 barajının altında kalarak Meclis dışında kalması demek KCK'li gençlerin daha fazla ajitasyona alet olması anlamına gelecek. Seçim barajı %7'ye çekilmelidir ve asla HDP'nin seçimlerde barajın altında kalmasına izin verilmemelidir. Gerçi benim şahsi görüşüm HDP'nin oylarını rahatlıkla %10 olacağı yönünde ancak durum riske edilemez.

Hükümet şu an Paralel emniyetçileri daha fazla izlemeli, onların Gladio bağlantıları takip edilmeli. MIT dahada güçlendirilmeli. Kışkırtma çabası içinde bulunan Paralel Emniyetçiler tespit edildikten sonra gereği yapılmalı ve görevden alınmalılar.

Hükümet Batı'da paralel ciamaate söylemde ve seçimde katılanlara gerekli karşılığı vermek zorunda. Laf anlamazlarsa cemaat liderlerinin gizli kirli çamaşırları üzerinden sonuç alınacaktır. Paralel Ciamaat bu gelenekselleri eski video kayıtlarıyla korkutmakta hala. Bu da not edilmeli.

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..