Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Şubat '16

 
Kategori
TV Programları
 

Paramparça / 52.Bölüm: Gülseren vuruldu, Nurgül Yeşilçay için dizi bitti!

Paramparça / 52.Bölüm: Gülseren vuruldu, Nurgül Yeşilçay için dizi bitti!
 

Star Tv'de Paramparça dizisinin sonuna değil ama, Nurgül Yeşilçay'ın için dizinin sonu geldi. Diziden ayrılma kararı almış, anlaşması birmişti. Gülseren'in karakterinin de ayrılması gerekliydi. Ve Gülseren hedef şaşıran kurşunla öldürüldü. Harun tutuğu kiralık katil Cihan'ı vuramadı. Ozan'ın öldürmek isteyen kişinin tabancasından çıkan kurşun, Ozan yerine hemen arkasındaki gelin Gülseren'e isabet etti.

Gülseren, Cihan (Erkan Petekkaya) ile evlenmeye nihayet kabul etti ve evet dedi ama, meğerse ölümüne evet demiş oldu. Cihan'ın can düşmanı Harun sevdiği kadın Dilara'nın Cihan'a döneceği korkusuyla kiralık katil tutar. Tek amacı Cihan'ı ortadan kaldırmaktır.

 

Ekran AlıntısıPRÇ.51.1

Geçen bölümde Dilara Harun'dan hamile olduğu çocuğu aldıramaz ve Amerika'ya gitmeye orada doğurmaya karar verir. Gülseren'e gider, kadın kadına konuşurlar ve kızlarını Gülseren'e emanet eder. Bir de gittikten sonra yalıya yerleşmesini ister. Ama Gülseren buna kabul etmez.

Dilara gitme isteğini Cihan'da açıklar. Ama çocuklara söylemez, gittikten sonra telefon edeceğini söyler. Cihan'a da bu evde yaşamaları için ısrar eder. Cihan yeni ev tutmuştur, kabul etmez.

Ekran AlıntısıPRÇ.51.2

Dilara gitmeden bütün aileyi bir araya toplar, aile yemeği verir. Bu bir nevi veda yemeğidir.

Ekran AlıntısıEPRÇ51.3

Gülseren gelinlik giymek istemese de Cihan'ın isteği ile gelinlik satın alır. Kızları Hazal, Cansu ve arkadaşı Derya ile giderler.

Ekran AlıntısıPRÇ51.4

Düğüne Deniz'in annesi gitmesini istemez, Oysa Cansu gelmesini çok ister. Dilara için gitme zamanıdır. Gözyaşları içinde yaylıyı terk eder. Çocuklarının haberi olmadığı için emektar hizmetkarları ile vedalaşır. Dilara istemese de, onu hava alanına Cihan bırakır. Vedalaşmaları biraz duygusal olur. Ne de olsa 25 yıllık karısıdır. Ayrılıkta gözünden akan iki damla göz yaşını elinin tersi ile siler.

Ekran AlıntısıPRÇ51.7

Kiralık katil işini yapmaya hazırdır. Harun tuttuğu kiralık katili arar, vazgeçmiştir, durdurmak ister, ulaşamaz. Harun Cihan'ın Gülseren ile evlendiği haberini de öğrenince katilin peşine arabasıyla düşer. Telefonlarından ulaşamamaktadır.

Düğün günü gelip çatmıştır. Konuklar teker teker gelirler. Hazal mekanı çok beğenir, arkadaşlarına tarzıyla hava atar, Gülseren yanında kızları, çok güzel bir gelin olmuştur.

Ekran AlıntısıPRÇ51.8

Ozan sevdiği kız ile katılır dünün gününe. Onları dedeleri Rahmi Bey karşılar. Cansu geç kalan Deniz'i arar, onun da arabasının lastiği patlamıştır. Babasına yarım saat beklemelerini ister. Deniz gelir gelmez, Rahmi Beyin hışmına uğrar, sen kimsin ne arıyorsun burada diyerek azarlar, Deniz kaçar gibi geri döner. Cansu peşinden koşar ama yetişemez. Dilara annesini arar, yardım ister. O sırada uçağa binmek üzere olan Dilara, ağlayarak arayan Cansu'nun aramasından çok önemli bir şey olduğunu zanneder, konuşmaları kesilir ve geri döner.

Ekran AlıntısıPRÇ51.11

Ve beklenen nikah kıyılır, imzalar atılır. İki can dostları nikah şahididir. Avukat Yıldırım, ve Derya Hanım. Cihan ile Gülseren artık karı-kocadırlar.

Ekran AlıntısıPRÇ51.12

Katil görevini yapmak üzere bahçede yavaş yavaş ilerler. Pencereden gördüğü Cihan Beye nişan alır. O sırada Dilara da taksiden iner, içeri girer. O sırada Ozan'ın düşmanı Ozan diyerek silahını doğrultur. Ve tabanca patlar. Gülseren Ozan'ın arkasında kızları ile selfie resmi çektirirken kurşun Gülseren'e isabet eder. Elinden nikah defteri kayar yere düşer.

Ekran AlıntısıPRÇ52.FR1

Cihan karısı Gülseren'in mezarı başından kalkamaz. Kızları Hazal ile Cansu da kahrolur. Cihan günlerce seni koruyamadım diyerek göz yaşı döker. "Keşke o mermi bana gelseydi." diyerek dertlenir. Gülseren; "Cihan seni çok sevdim. Bir rüyaydı, bitti..."

Ve böylece Gülseren öldü. Nurgül Yeşilçay da diziden ayrıldı, onun için Paramparça bitti.

Paramparça'da artık Nurgül Yeşilçay'ın canlandırdığı Gülseren'siz  bölümlerde neler olacak ilerleyen haftalarda hep birlikte göreceğiz.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..