Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ekim '15

 
Kategori
TV Programları
 

Paramparça / Drama dizileri içimizi titretiyor!

Paramparça / Drama dizileri içimizi titretiyor!
 

Şu günlerde televizyonlarda oynayan drama dizileri nedense iyi reyting alabilmek için mi olacak, izleyicinin içini titretiyor. Hemen aklıma gelen bu drama dizilerini sayarsak; Atv'de Kırgın Çiçekler, Kanal D'de Güllerin Savaşı, Star Tv'de Paramparça ve Kaderimin Yazıldığı Gün gibi diziler.

Önceki akşam ekranlara gelen Paramparça dizisinden bahsetmek istiyorum. Dizinin fon müziği zaten insanın yüreğini burkuyor.  Dizi müziğini Ayşe Önder Marki - Murat Başaran - Kalan Müzik yapmış.

Dizide neredeyse mutlu insan yok. Dizinin başrol oyuncuları Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'dan başlayalım.

 

7412_paramparca_dizisi_32_bolu

Cihan (Erkan Petekkaya): Dizinin başından beri hep stres ve sıkıntı içinde. Şimdi de şirketinin evraklarına maliye el koydu. Ailesi, kızları Hazal ve Cansu'nun başına gelenler nedeniyle yüzü hiç gülmedi. Yeni bölümlerde Harun karakteri (Barış Falay) diziye girdi, baş düşmanı oldu.

 

4ff28a9823 gülseren

Gülseren (Nurgül Yeşilçay): Dizinin en başından beri garibimin yüzü hiç mi hiç gülmedi. Bakıp, büyüttüğü Hazal ve doğurduğu öz kızının problemleri arasında sıkıştı kaldı. Dilara onunla uğraşıyor, Rahmi Beyin kurmadığı tuzak kalmadı. İlk kocası Özkan'dan çok çekti. Görümcesi Keriman zaten feleğin çemberinden geçmiş, Gülseren'i çok çektirdi, hala öyle. Kadersiz Gülseren'ın yanında onu seven, değer veren Cihan Bey var.

 

hazal-642x320 hazal

Hazal (Alina Boz): Hazal karakteri olarak acı çekiyor gözükse de kendi ihtirasları ve hırsları yüzünden ne geldiyse başına gelmeye devam ediyor. Merdivenlerden düşmesini Cansu'yu sebep gösterdi. Şimdi de sakat kaldı derken numara yaptığını, halası Keriman ortaya çıkardı. Öz annesi Dilara evden kovdu. Onu büyüten annesi Gülseren'in gözünden de düştü. Acı çekiyor, onu babası Cihan teselliye çalışıyor. İzleyici kötü kalpli olması yüzünden onu hiç acımıyor.

 

Ekran Alıntısıpç32.1

Cansu (Leyla Tanlar): İzleyiciden olumlu tepkiler alıyor. Onun acıları, üzüntüsü seyirciyi etkiliyor, onunla üzülüyorlar. Hazal'ın onu kıskanması başına bir çok olay getirdi.

 

images ozan

Ozan (Burak Tozkoparan): Cihan Beyin oğlu, onunda başına gelmedik kalmadı. Annesi Dilara ile babası Cihan arasında kaldı, evi terk etti. Şimdi bir galeride araba satış elemanı olarak çalışıyor. Mutlu değil.

 

CRJAg5EVAAEH1jd dilara

Dilara Gürpınar (Ebru Özkan) Cihan beyin karısı: Kocasından boşanma kararı aldı, çok da mutsuz. Artık kayın pederi Rahmi Bey de onu teselli edemiyor.

 

tolga-tekin-paramparca

Özkan (Tolga Tekin): Gülseren'in eski kocası ve Cansu'nun öz babası. Kötü adamdı ama, kayın pederi kurşunladı, oğlunun annesi beyin kanaması geçirdi. Borcunu ödeyemedi, ablası Keriman'ın evine haciz geldi. Şimdi acınacak durumda, Cihan Bey yardım etmek istiyor.

 

paramparca-keriman

Keriman (Nursel Köse): Dizinin en renkli simalarından, çok da doğal oynuyor. Başına bir takım olaylar gelse de döktüğü gaz yaşları timsah göz yaşı.

 

images rahmi bey

Rahmi Bey (Civan Canova): Dizinin en gamsız adamı, oğlu Cihan ve Dilara'ya kene gibi yapışmış, asalak olarak yaşıyor. Oğlu Cihan bütün borçlarını kapattı. Kumar oynama dedi, o gene kumar masalarda. Hayatını yaşıyor.

Paramparça dizisinde mutlu olan yok gibi. Dizinin senarist ekibi Yıldız Tunç, Murat Lütfü, Metin Ali ve Su Ersöz bakalım izleyiciye dizinin adı gibi Paramparça edecek ne gibi olaylar yazacak. İlerleyen bölümlerde hep birlikte göreceğiz.

İyi seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..