Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Haziran '16

 
Kategori
TV Programları
 

Paramparça'da Şükran Ovalı krizi!

Paramparça'da Şükran Ovalı krizi!
 

Star ekranlarında yayınlanan ve yaşadığı sıkıntılar ile sık sık gündeme gelen Paramparça'daki krizler bir türlü bitmiyor. Dizinin başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay'ın haftalar boyunca diziden çıkacağının konuşulması, Erkan Petekkaya ile Nurgül Yeşilçay arasındaki suçlamaların karşılıklı olarak devam etmesi yüzünden dizinin önüne geçen durumlarla karşılaşılmıştı.

Nurgül Yeşilçay'ın diziden ayrılması ve yerine Şükran Ovalı'nın gelmesi ile her şey süt liman olsa da, yeni bir krizin haberi geldi.

Nurgül Yeşilçay tarafından da belirtilen ve Erkan Petekkaya ile yapılan suçlamaların bir benzeri daha Şükran Ovalı cephesinden geldi. İddialara göre ; Ovalı'nın Petekkaya'nın sete geç kalmasından ve kendisine karşı küstah tavırlar içerisine girmesinden son derece rahatsız olduğu, bu yüzden diziden ayrılmak istediği belirtildi. Ovalı'nın bu tavrı yüzünden şaşıran yapımın, 2-3 bölüm sonra dizinin sezon finali olan bölümünde Ovalı'yı öldürerek diziden çıkaracağı belirtildi.

Yeşilçay'dan sonra Ovalı ile ilgili de benzer haberlerin çıkmasının ardından Paramparça dizisi ile ilgili genel kararın verilmesi için 13 bölümlük bir anlaşma yapılacağı ve duruma göre dizinin yayından kaldırılabileceği de iddia edildi.

İnsan düşünüyor, bu bir tür reklam olsa zaten yapım genelde ilk 3 sırada yer alıyor. Aksi durumda yani doğru ise nasıl bir set ortamı olduğunu anlayabilmek, dizide nasıl güleryüzlü ve sorunsuz olduklarını çözebilmek mümkün değil.

Vallahi benim beynim yandı. Dizi ismi gibi Paramparça olmaya doğru emin adımlarla ilerliyor.

Sıradaki skandal hangi oyuncusu ya da olayı ile ilgili olarak çıkacak hep beraber göreceğiz.

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..