Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Haziran '16

 
Kategori
TV Programları
 

Paramparça'ya büyük Reyting şoku!

Paramparça'ya büyük Reyting şoku!
 

Televizyon ekranlarında yayınlanan dizilerin yaşadığı temel sıkıntıların az çok ne olduğunu görüyoruz ve duyuyoruz. Bu bilinçlilik hali sayesinde yapımların geleceklerinin ne olacağını da bir şekilde kestirmeyi başarıyoruz. Yani artık hangi yapımın zirveye tırmanacağını, hangisinin yerle bir olduğunu anlayabilmek daha da net olmaya başladı.

Bahsi geçen bu yapımlar arasında yer alan ve Star ekranlarında yayınlanan Paramparça da bu tür bir netliği yavaş yavaş göstermeye başladı. Dizinin önce Nurgül Yeşilçay sonra onun yerine diziye dahil olan Şükran Ovalı ile ilgili çıkan haberler yüzünden ciddi şekilde eleştirildiği, insanlar tarafından temkinli yaklaşılan bir yapım haline geldiği biliniyordu. Bu durum son haftalarda reyting sıralamasındaki sonuçlarda da kendisini göstermeye başladı.

Yapımın dün akşam yayınlanan 69.bölümü reyting anlamında düşüş yaşanan hatta kısmen darbe yenilen bir bölüm olarak kendisini gösterdi. İlk 3'ten hatta ilk 2'den inmeyen Paramparça, dün gece TOTAL'de 5. AB'de 6.olabildi.

TRT1'deki ve Fox'daki haber bültenlerine hatta Nihat Hatipoğlu'nun sunduğu iftar programına geçilen yapımın önümüzdeki sezon nasıl ayakta kalacağı şimdiden büyük merak konusu oldu.

Önümüzdeki sezon devam etme konusunda ısrarcı olan ve Şükran Ovalı'nın oynadığı Ayşe karakterinin de ölümü ile sezonu tamamlayacak olan Paramparça'ya bu sene yapımı bitirmelerini öneriyorum. Yoksa seneye durum daha da kötü olabilir.

 

ANIL KOLDAŞ

 

 

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..