Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Şubat '10

 
Kategori
Sinema
 

Paranormal Activity

Paranormal Activity
 

Bu filmi izleyen acil servise koştu!
İtalyan Ansa haber ajansının haberine göre, geçen hafta sonunda filmi izleyen onlarca kişi, acil servisi arayarak panik atak geçirdiklerini söyledi.

Türkiye'de de halen gösterimde olan "Paranormal Activity" isimli korku filminin İtalya'da çok sayıda izleyicide panik atağa neden olduğu bildirildi.

İtalyan Ansa haber ajansının haberine göre, geçen hafta sonunda filmi izleyen onlarca kişi, acil servisi arayarak panik atak geçirdiklerini söyledi.

14 yaşındaki bir kızın da felç halinde hastaneye kaldırıldığı belirtildi. ABD'de yetişkin filmi olarak gösterime giren, İngiltere'de de 15 yaşın altındakilere uygun olmadığı belirlenen filme, İtalya'da herhangi bir yaş sınırlaması getirilmedi. İtalyan anne-babalar derneği ve bazı politikacılar, filme 18 yaş üstü ibaresinin konulmasını istedi.

İtalya Savunma Bakanı Ignazio La Russa, filmin reklamlarını televizyonda gören 7 yaşındaki oğlunun korkuya kapıldığını söyleyerek, filmin televizyonda tanıtılmasını eleştirdi. Kültür Bakanı Sandro Bondi de, filmlere yaş kısıtlaması getiren komitenin filme onay verdiğini ancak şikayetler üzerine, çocukları korumak için kendisinin müdahalade bulunacağını söyledi. (Kaynak:msn haber)

Bu filmi Mert izlemiş. 'Anne, manyak güzel bir filmdi. İzlediğim korku filmlerinin içinde en harika olanı' dedi. Cinli minli bir filmmiş. Seyreden de cin çarpmışa dönüyor olmalı.

Hiç izlemeyeceğim bir tarz varsa o da korku filmleri. İnsanoğlunun korkudan aldığı garip zevki anlayabilmiş değilim.

Bkz. şekil A

Sinema severler acil servislik olmuşlar korku film izleyeceğiz diye. Bu şaşkınlar arasında kalp rahatsızlığı olan birini düşünsenize.

Mezartaşına 'Paranormal Activity izlerken öldü' yazılırdı herhalde.

Kendi seyrettikleri yetmiyor gibi çocuklara da izletiyorlar. 14 yaşındaki kız felç olmuş.

Bu film böylesine başarılı bir korku filmi ise izlemek yürek ister. Bana göre e birazcık da akıl tabii...

Filme onay vermek de büyük sorumluluk gerektirir.

Sanıyorum ülkemizde henüz kimse hastanelik olmadı ama bu haberden sonra filme gidecek olanlar gitmeden bir kez daha düşünsün derim.

Korkmak istiyorsanız ben size 'BÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!' yaparım.

İyi bayramlar.

http://www.esmakahraman.com/paranormal-activity/

 
Toplam blog
: 1929
: 661
Kayıt tarihi
: 11.11.06
 
 

  Hayatı ciddiye almam, emeği çok ciddiye alırım. Dünyanın en vazgeçilmez üçlüsü; çocuklar, çiçek..