Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Kasım '14

 
Kategori
Deneme
 

Paranoyak düşünceler

Paranoyak düşünceler
 

Nadasa bıraktığı beynine yeni düşünceler ekmenin zamanı geldiğini anlamıştı.


Nadasa bıraktığı beynine yeni düşünceler ekmenin zamanı geldiğini anlamıştı.

Hemen aynanın karşısına geçti. Sandalyeye oturdu ve çekmeceyi çekerek üç adet anahtar çıkardı. Kafatasında bulunan üç adet asma kilidi dikkatlice açarak tekrar anahtarları ile çekmecenin içine koydu. Önce saçlarını geriye attı sonra da iki eli ile kilitlerini çıkardığı kafatasını yavaşça açmaya çalıştı. Önce hafifçe bir aralandı kafatası. Bir anda iğrenç bir koku yayıldı ortalığa, herhalde ‘’pis düşüncelerim serbest kaldı’’diye düşündü. Tekrar zorladı kafatasını.

Bu arada bir gıcırtı duyuldu, kafatasının menteşelerinin paslanmış olduğunu anladı.Yavaş hareketler ile mutfağa doğru yöneldi. Sonra elinde yağ şişesi ve üzerinde paranoyak düşünceler yazan camdan bir kavanoz ile geri döndü.

Masaya oturarak beyninin menteşelerini yağlamaya başladı. Bu arada çalan kapının zili umurunda bile değildi. Bir sigara yaktı, derin bir nefes çektikten sonra üzerinde paranoyak düşünceler yazan kavanozu eline alarak açmaya başladı yavaş hareketler ile. Sonra da paranoyak düşüncelerin bir damlasını bile ziyan etmeden boşalttı kafatasından içeriye.

Kapı hala çalıyor ve o hala umursamıyordu. Üstünü değiştirdi, mutfağa doğru yönelirken çalan kapıya dönerek ‘’ bekle be çatlama ‘’ diyerek bağırdı.Sonra mutfak tezgahından ekmek bıçağını alarak kapıya doğru yöneldi, kapının çalan zilini susturdu. Ayakkabılarını ayağına giyerek yanına aldığı paranoyak düşünceleri ile diğer çalan kapı zillerinin peşine düştü usulca . . .

 
Toplam blog
: 37
: 234
Kayıt tarihi
: 05.09.12
 
 

Munis, halis öyle işte .. Bazen ben bile şaşırıyorum kendime... Ya bu ben değilim diye... Ben bende..