Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Kasım '11

 
Kategori
Güncel
 

Parayla saadet olmaz...

İsmi lazım değil, meşhur iki türkücümüz birlikte eğlenmek için bir gece dört hanımla anlaşırlar. Hanımları kaldıkları otel odalarına davet ederler.

Kadınların açıklamasına göre eğlenirler aralarında sırayla. Aman ne güzel Allah muhabbetinizi artırsın. Eğlencelerine (Çok marjinal olsa da) söyleyecek bir sözümüz yok. Neticede herkesin kendi özel yaşamı bizi ilgilendirmez. Ancak bizim ilgi alanımıza giren KADINLARA UYGULANAN ŞİDDET kısmı….

Sohbet, içki, eğlence güzel de, sonu neden ŞİDDET ile bitiyor? Mutlu olmak için değil miydi birliktelik? Her kadına 200 dolar da verildiği söyleniyor. Bu kadar para verince kadının hem bedenini ve hem de ruhunu satın aldığınızı mı düşündünüz? Bu işi para karşılığı yapan kadınların, arzu etmedikleri bir muameleyi reddetme diye bir hakları yok mu? Olamaz mı? Onlar insan değil mi?... Aradığınız mutluluk haaa… Mutluluğun parayla satın alınamayacağını hala öğrenememişseniz yazık.

Öyle dilde söylemlerle sevgi adamı olunmaz…Parasını ödediğin kadının yalnızca bedenini değil, ruhunu da soyabilirsen, işte o zaman sevgi adamı olursun. İşte o zaman mutlu olursun. Parana, silahına güvenip, bir de şiddet uygularsan, mutlu olamadığın gibi işte böyle de afişe olursun…

Yazık…Çok yazık…01 Kasım 2011

 
Toplam blog
: 278
: 1431
Kayıt tarihi
: 20.11.10
 
 

Bir Kamu Kurumundan emekliyim. Bloğumda; yaşadıklarımı, çevremde gözlemlediğim olaylar ile kendi ..