Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Temmuz '11

 
Kategori
Magazin
 

Pardon Abicim...

Pardon Abicim...
 

Ivana Sert bile aldatılırmış dedik, klavyemize sarıldık yazdık çizdik, doldurduk. Bugün baktık ki biz klavyemizi yoruyormuşuz. Yurdal Bey bunların normal şeyler olduğunu ve aralarında bu tarz durumlara alışık olduklarını belirtti. 

Yurdal Bey'in Bodrum'da esmer bir bayanla dans ederken çekilen fotoğraflarına basın büyük ilgi göstermişti. Sonunda fotoğrafın kahramanı Yurdal Sert konuştu. Olayın içeriğini anlatan Yurdal Bey, güzel dans eden bir kız gördüğünü yanına gidip sohbete başladığını sonrasında beraber dans ettiklerini söylemiş. Hatta kızın "Siz de güzel dans ediyorsunuz." demesi de hoşuna gitmiş. 50 yaşından sonra böyle sözler duymak güzel geliyormuş insana. 

Yurdal Bey bu fotoğrafları yüzünden eşinden tepki görmüş ve hatalı olduğunu da kabul ediyor röpörtajında. Geçen yazımda bahsettiğim acaba bu kadar "Açıklar mı" sorusunun cevabı da böylece gelmiş oldu. Demek ki "yeterince" açık değillermiş. (Açık derken kastım olan anlamı bir önceki yazımda bulabilirsiniz.) 

Yurdal Bey her ne kadar böyle ufak tefek flörtlere alışık olduklarını belirtseler de yurdumuz insanının bırakın ufağını büyüğünü kıskançlık cinayetleri işledikleri de biliyoruz. O zaman da insanın aklına acaba sosyetede olaylar farklı mı algılanıyor? sorusu geliyor. Kültürel düşünceler, maddi farklılıklar gibi konuların içine girmeyeceğim. Sadece bu farklı düşüncelerin dillendirilerek okuyucuya servis edilmesi kısmında bazı çekincelerim var. 

Bu tarz yaşantılara özenen insanların halkımız içinde var olduğu aşikar. Televizyonda yayınlanan dizilere halkımızın en azindan bır kısmının yaklaşımı medyaya daha önce yansımıştı. Dizilerimizde sağolsunlar zengin insan yaşantıları sürekli vurgulandığı için (Türkiye'deki dizilerin içerikleri de ayrı bir yazı konusudur.) insanlarımız bu yaşantıları ahlar vahlar içinde izleyip hayaller kurmaktadırlar. 

Şimdi Yurdal Bey'in açıklamasına dönecek olursak, bu röportajı okuyanların bazıları ufak tefek flörtlerin yanında yer alacaklardır. Evde de bu tarz düşünceler tartışmalara yol açabilir. Dikkatli olmakta fayda var. Geldiğimiz bu nokta itibari ile Yurdal Bey çekilen fotoğrafların bir aldatmayı kanıtlamadığını söylediğine ve evde bunları konuştuklarını da vurguladığına göre bize tek söz kalıyor.. Pardon Abicim!! Biz seni aldatıyor sandık. 

Son söz : Yurdal Bey her ne kadar açıklamalar yapmış olsa da eşi olan hanfendinin bu tarz fotoğraflarının çekilip yayınlanmasına seyirci kalacağını zannetmiyorum. Eğer yakın süreçte eşine nispet için Ivana hanımdan da buna yakın fotoğraflar gelirse hiç şaşırmamak lazım. Eee Tencere dibin kara; Senin ki benden kara... 

 
Toplam blog
: 106
: 1591
Kayıt tarihi
: 11.07.11
 
 

Metin ve haber yazarı ..