Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Haziran '13

 
Kategori
Siyaset
 

Pardon Gezi Parkı mı dediniz? Üç beş ağaç...

Pardon Gezi Parkı mı dediniz? Üç beş ağaç...
 

LÜTFEN SADECE TÜRK BAYRAĞIMIZ....


Pardon GEZİ PARKI için mi bütün olay?

Evet efendim

Niçin?

Orada işte üç beş ağaç var keseceğiz, bir kaç serseri var kitap okuyorlar biçeceğiz… Sonra da  TAKSİM VAR YA TAKSİM hani direnişin simgesi oraya  KOCAAAMAAAANNNNN bir AVM yapacağız ki, hani bu ülkenin alışveriş ile beyinleri yıkanmış kitlesi girsin çıksın cicileri ile salınsın TAKSİM de unutulsun. İşte densizler ne olacak… Hallederiz….

Ama bu defa olmadı olamadı… Çünkü biz yaşam şeklimize müdahale İS TE Mİ YORUZ. BİZ  SAÇLARIMIZI GÜNEŞ IŞIĞINA bırakarak çimlerde uzanmak istiyoruz. 

Peki biz şimdi ne yapmalıyız:

ÖNCELİKLE TÜM PARTİLER ÖZELLİKLE CHP kendi bayraklarınızı açmayınız, açmayınız, açmayınız çünkü bu bir halk hareketidir, parti hareketi değil. Siyasi partiler ve kurumlar lütfen olayı siyasi nema haline getirmeyiniz. Orada olunuz  yeter. 

Bu harekette olması gereken tek fotoğraf MUSTAFA KEMAL ATATÜRK fotoğrafıdır. 

Eylem yapan genç arkadaşlarım sakın ola büyük gruplarınızdan kopmayınız. Sivil  toplumun eylem hakkını hep savundum; ama lütfen içki içmeyiniz, küfür etmeyiniz.  Sağı solu kırıp dökmeyiniz. Yüzü maskeli kişilerin tahriklerine kapılmayınız.

Ve ey yöneticilerimiz; bırakınız halkınız eylem yapsın korkunuz  niçin? Nedir  bu  şiddet bu celal? Hani sizler şefkatin eli idiniz? Hani sizler binbir fikre saygı  duymuş Osmanlı ecdadı idiniz? Hani sizler hoşgörü sahibi idiniz? Siz hükümetsiniz?   Orada oturan gençlere; kitap okumaya güneşe bırakılmış saçlara bu tepki niye?  İktidar partisi ve diğerleri çok büyük bir sınavdan geçiyorsunuz... Şimdiye kadar  çoktan bir araya gelip çözümü aramaya başlamış olmalıydınız…..

Türkiyem çok büyük bir sınavdan geçiyorsun: BÖLME BÖLDÜRME… TEK  VÜCUT…

SİVİL TOPLUM EYLEM YAPAR, YAPAR YAPAR.

Yemin etmeliyiz arkadaşlar, yemin etmeliyiz ki oraya o AVM yapılırsa, kapısından  içeri girmeyeceğiz.   

Yemin etmeliyiz ki kapitalist sistemin alışveriş uyuşturucusu ile beynimiz  zehirlemeyeceğiz…

Medyacık medyam senin işin HABERCİLİK, HABERCİLİK, HABERCİLİK… İNAN  BANA BUNU DÜZGÜN YAPARSAN DAHA ÇOK PARA KAZANIRSIN…..

İKTİDARLAR GELİP GEÇİCİ HALK KALICIDIR……..

HER DAİM……

02.06.2013  15.40

 
Toplam blog
: 106
: 680
Kayıt tarihi
: 17.07.07
 
 

Güneydoğu Anadolu bölgesinin Siverek  ilçesinden çıktım; üstüne Maarif Kolej eğitimi aldım ve tıp..