Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ocak '15

 
Kategori
Dünya
 

Paris'teki "mizah dergisine" saldırının ortaya çıkardığı trajedi!

Paris'teki  "mizah dergisine" saldırının ortaya çıkardığı trajedi!
 

internetten alınmıştır


Bugün Paris'in göbeğinde Charlie Hebdo adlı mizah dergisine güpegündüz yapılan saldırıda ikisi polis 12 kişi öldürüldü.

Saldırganlar, son derece rahat ve soğuk kanlı bir şekilde adrese teslim sloganlar atarak polisin gözünden kaybolup gittiler.

Her zaman olduğu gibi "Allahüekber" nidaları ve "Peygamberimizin intikamını aldık" açık mesajı bırakar gittiler.. Bunlar gösteriyor ki, saldırı "dergiye" değil, tıpkı 11 Eylül saldırıları gibi Müslümanlara yapıldı...

Özellikle, Avrupa ülkelerinin Filistine meselesine bakışlarının Filistinin Müslüman halkı lehine değişmeye başladığı bir zamanda son derece profesyonelce bir saldırı yapılıyor Avrupanın tam göbeğinde.

Böyle bir zamanda, böyle bir saldırının kimin işine yarayacağı, kimin siyasetine destek olacağı düşünülüp değerlendirilmelidir.

Fransız makamları başta olmak üzere Avrupanın aklı selim sahipleri önce durup düşünürken, bizim içerdeki "Fransızlar" çoktan faturayı "dindar Müslümanlar"a kesti.

Bunların başında da bu saldırıyı "Tayyip ve Davutoğlunun dindar Müslümanları yaptı" diye, hiç bir izana ve insafa sığmayan twit atan CHPli vekil Hüseyin Aygün geliyor.

Bu nasıl bir "muhaliflik"tir ki, daha saldırıya uğrayan Fransa yetkilileri bir açıklama yapmadan, bu pisliği kendi ülkesi halkının üzerine atabiliyor.... Dahası bu muhaliflik neye muhalifliktir, AK Partiye mi, dindara mı, dine mi; yoksa bütünüyle bu ülkeye mi??

Türkiye açısından asıl "trajedi" bu kin ve nefrettir.

Bu katliamın tetikçileri kendini Müslüman sanan maşalar olsa bile, arkasında "İslamafobya"nın tüm Avrupada yükselmesini isteyen güçler olduğu açık. Tıpkı IŞİD gibi...

İşin garabetine bakın ki, İslam düşmanlarının ifadesiyle bu "cihadist" örgütler, Ortadoğuda sürekli Müslüman katleden İsraile ve Esede bir tek kurşun atmış değil...

Dini, inancı, mezhebi, meşrebi ne olursa olsun, zulme bulaşmamış insanlara saldıranlar İslama hizmet etmezler; aksine zarar verirler. 

Paristeki  dergi saldırısını Peygamber efendimize hakaret içeren karikatürler yayınlamış olmasına bağlayanlar asla iyi niyetli değildir. İçerden dışardan böyle yorum yapanlar bu tezgahın bilerek ya da bilmeyerek içinde olanlardır.

Hakaret içeren karikatürler dört yı önce yayınlanmış ama güya saldırı şimdi gerçekleşiyor... Asla inandırıcı değil.

Bugün dünyanın neresinde gerçekleşiyorsa gerçekleşsin, haksız yere adam öldürenler Müslümanlar değil, aksine İslam düşmanlarıdır. Batı, İslamla hesaplaşmasını yine "Müslümanları" kullanarak yapmaktadır.

Sovyet komünizmini bitiren Batı sömürgeciliği kendine İslamı hedef seçmişti zaten...Son yirmi yıldır yaşananlar bu seçimin sonuçlarıdır.

Derin Avrupa siyaseti, geçmişinde ve genlerinde bulunan "ırkçılığı" kullanarak Müslümanlırı mahkum etmek istiyor ancak bu tür silahlar bumerang gibi sonunda fırlatanı vurur. 

Daha dün Bosna'da Avrupanın gözü önünde katledilen Müslümanların kanı kurumamışken, bugün Müslümanları katil ilan eden yerli yabancı ahlaksızlar, dünya barışının en büyük düşmanı ajan-provakatörlerdir.

Artık biz bunları çok iyi tanıyoruz ve lanetliyoruz!!

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..