Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Nisan '08

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Parmaklarıyla gören ressam

Parmaklarıyla gören ressam
 

Eşref Armağan'a ait bir resim


Ne çok insan tanıyoruz. Hepsinin birbirinden değerli, özel yetenekleri var. Oldum olası sıradan bir tavır dışında kendine ait bir özelliği ve yeteneği olan insanlarhem dikkatimi çekmiş, hem de beğeniyle bahsetmişimdir.

Hemen hemen her rengi üzerimde giysi olarak taşımaya, hepsinin tadını çıkarmaya çalışmaktayım. Neslihan Yargıcı tek rengin kadını olmuş hepimizin kafasına da öyle kazınmıştır. Gülriz Sururi saçının tam tepesine yaptığı minik figür, Güzide Kasacı, şuh kahkahaları, ile aklımızdadır.

Hiç biri özel yetenek istemeyen , (nevi şahsına münhasır :)tamamen kişinin kendine kazandırdığı imajlarıdır...

Ben, 2 şeyden vazgeçmem Birincisi gümüş takıntım, 2.si dudak kalemim..(çıkmam abi durumları)Mutlaka sizinde kendiniz için vazgeçilmezim dedikleriniz vardır…

Gelelim yetenek isteyen uğraşılarımıza, dikiş dikmek, nakış yapmak,

Takı tasarımı ve yapımı, bir müzik aletinin ustası olmak, resim yapmak vesaire. Tüm bunları yapmak için 5 duyunun gereksinimini inkâr edemeyiz.

Bugün başarı öyküsünü paylaşmak istediğim kişi parmak uçlarıyla görenbir ressam. Parmaklarıyla ellediği her şeyin resmini yine parmakla boyayanbir Türk .

Discovery Channel’da yayınlanan Sıra dışı İnsanlar serisine de konu olmuş Eşref Armağan… Perspektif çalışmalarıyla, dünyanın gözü üzerinde olan bir ressamdır.

Vereceğim youtube adresinden onun bu özelliğini izleyebilirsiniz.

9 dakika civarı sürüyor, sıkılmadan izlemenizi tavsiye ediyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=L3AgO6H0H98

 
Toplam blog
: 16
: 803
Kayıt tarihi
: 28.02.07
 
 

Ev-iş ve ev ekonomisi öğretmeniyim, şu an çalışmıyorum. Evliyim bir oğlum var. Şiirsel bir dille kon..