Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ocak '08

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Pars Narkoterör bu kez harikaydı

Pars Narkoterör bu kez harikaydı
 

Bayrağımız onurla dalgalanırken


Terör

Bu ülkenin şanlı ordu mensupları (hepsine kalbi şükranlarımı sunuyorum) asırlarca milletin selameti ve huzuru için çalışmıştır. Eğitimde ter döküp, savaşta kanını da çekinmeden veren vatan ve millet evlatları. Aile ve atalarının takdirini kazanmıştır onlar.

Narkoterör bunu bir kez daha gösterdi ki, milyon dolarlara bile satın alınamayan yüce vatanın, koca yürekli askerleri dimdik ayaktadır.

Terör aslında düzenli bir grup veya güruhun düzensiz baskın ve tacizleridir. Amaç hiçbir zaman savaşmak ve kazanmak olmadığından sinsi ve karanlıktır. Asıl amacı paradır. Tüm dünyada ve zamanlarda savaşlar bir amaç için verilmiş, kayıp veya zaferler yaşanmıştır ama terör ki son asrımızın hastalığıdır, bazı grup veya yönetenlerin zenginliğini artırmak için, seçilen bölgede baskın ve huzursuzluklar oluşturmakla yetinir.

Bu karanlık yüzü narkoterör açıklıkla gösterdi. Teşekkür ederim.

Ordudan atılmış bir üst subayın ihaneti ile hâla şanlı ordumuzun temiz yürekli bir subayının onurlandırıcı kıyası güzeldi. Gaflet ve hıyanet.

Bürokratlar yiyor bizde yiyelim, hikâyesi ne kadar utanç verici düştü orada, harika bir cümleydi. Eski bir bakanın terörle işbirliğinde sadece uyuşturucu nedeninin olması ne kadar güzel ifade edildi. Paradan başka bir şeye tapmamış bu insanların gerekirse vatan bekçisi şanlı askerlerimizi bile pusuya düşürebilmeleri ne kadar anlamlı.

Onlar yüz binlerce mazlum tarafından lanetle anılırken, şanlı ve şerefli askerlerimiz ölseler bile kalbimizde ve cennette en müstesna yerlerdedir.

Mayınlı tuzakların seçilerek ve uyuşturucu operasyonu için yapılması da manidar. Demek terör burada sermaye ile buluşuyor ve rasgele karakol basma, araç patlatma eylemi yapmıyor. Kendi çıkarı için gerekli hamleyi ve talimatı ülkemize hizmet vermiş!!! Bakan ve bürokratlardan bile alabiliyor. Buna alet olan bir paşayı ise hiç affedemiyorum.

Ümitle bekliyorum.

Daha bir süre önce Susurluk çetesine kimse dokunamadı diye ağıt yakan basın lütfen duyarlılığını göstersin. SÜREKLİ AYDINLIK İÇİN BİR DAKİKA KARANLIK sloganını toplum ve sivil toplum örgütleri unutmasın. Hazır operasyon yapılmışken yargımızın yanında olalım. Zaten polis aylarca çalıştı ve faili meçhul bırakmadı, başarılı operasyonlarıyla ciddi takdirlerimizi aldı, şimdi sıra yargıda, onlarda görevini başarıyla tamamlayacaktır.

Susurluk kazası devlet-polis-mafya diye adlandırılan ilişkiler belki bu vesileyle çözüme ulaşacak, Danıştay saldırısı irticaya yıkılmak istendi medya az kalsın alet oluyordu tetikçi yakalandı olay ortaya çıktı, Dink suikastı yine şaşırtmadı yakalandı, Cumhuriyet gazetesi bombalama eyleminde polis yine ipucu buldu, Malatya’da misyoner saldırısı ve yine yakalama. Teşekkürler Türk Polisi 163. yılınız kutlu ve başarılarla dolu olsun.

Filmlere konu olduk, ama hala karanlık senaryolar yazılmaya devam ediyor.

Sayın parti liderlerinden bu operasyona destek bekliyoruz.

Mutlu ve huzurlu yarınlar dileğiyle

Muammer MURAT

 
Toplam blog
: 163
: 4552
Kayıt tarihi
: 03.09.07
 
 

1965 yılında Erzincan'da doğdu, İzmir'de yüksek eğitim alıp, devlet memuru oldu. 5 yıl süreyle bi..