Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Şubat '18

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Parti Başlasın!

Parti Başlasın!
 

İlkbahar ve yaz mevsiminin yaklaştığı şu günlerde, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü de içine alan abiye sezonu başlıyor! Sevgililer Günü, hala ne giyeceğine karar veremeyenler için fikir veren gece elbisesi modellerini, 2017-2018 koleksiyonlarından derledim. Üstelik seçmiş olduğum elbiseler, yalnızca o gün için değil, hem önümüzdeki mezuniyet törenleri hem de olması muhtemel düğün ve nişan davetleri için bir rehber niteliğinde. Mini parti elbiselerinden, uçuşan etekli abiye modellerine kadar birçok seçeneği bir araya getirdim:

Canlı Renklerden İlham Alan Muhteşem Tasarımlar

2017-2018 modasını, rengarenk canlı renkler oluşturuyor. Bu sezon, hem günlük kıyafetlerde hem de gece elbiselerinde, sarılar, kırmızılar, mor ve macentalar, yeşiller ve daha birçok renk kullanılıyor. Parti ya da özel kutlama denince aklınıza ne geliyor bilmiyorum ancak benim için eğer söz konusu olan davet bir düğün ya da nişan töreni değilse, öncelikle mini etekli modeller geliyor.

2017-2018 abiye tasarımlarında, canlı renklerle ve göz alıcı kumaşlarla tasarlanmış mini elbiseler can yakıyor. Mini elbiselerin, hareket ederken biraz daha fazla dikkat etmeyi gerektiren bir yanı olsa da, şıklığı ve göz kamaştırıcılığı tartışmasız biçimde öne geçiyor. Payetler, taşlar ve pullarla hareketlendirilmiş pırıltılı kumaşlar ya da gelecek sezonda da bolca göreceğimiz kadifeler ile tasarlanmış parti elbiseleri çok şık duruyor. 

Prenses Elbiseleri

Uçuşan şifon kumaşlarla tasarlanmış uzun abiye elbise modelleri, nişan ve düğün merasimleri başta olmak üzere tüm davetlerde tercih edebileceğiniz seçenekler arasında bulunuyor. Uzun elbiseler; özellikle A kesimli olan modeller basen ve bel bölgesinde fazlalık olan kadınlar için kusursuz bir seçim oluşturuyor.

Uzun etekli şifon abiyeler, hem hafif görüntüsü hem de canlılık veren imajı ile adeta prenses gibi görünmenizi sağlıyor. Üstelik bütün gece eğlenirken rahat hareket etme avantajı da cabası! Uzun ya da kısa şifon kumaşlar, uçuşan efektleri sayesinde yalnızca nişan ve düğün törenleri değil, mezuniyet elbisesi olarak da mükemmel seçenekler sunuyor.

Masumiyeti ve zerafeti ortaya çıkaran soft tasarımlar, şifon kumaşlar yardımı ile rakipsiz bir görüntü ortaya koyuyor. Siz de gecenin en güzel prensesi olmak istiyorsanız, uzun ve hareketli etek tasarımlarına sahip modellerden yardım alabilirsiniz. 

Abiye elbise seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli konulardan biri, kendinizi elbise içinde rahat ve şık hissetmeniz. Bütün geceyi elbisenizi çekiştirip düzeltmekle geçirmek yerine, eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. Saç ve cilt renginizle en doğru elbise rengini bulmanız da kusursuz görünümünüzü tamamlamak adına büyük önem taşıyor. Vücut tipinize uygun ve vücudunuzda en beğendiğiniz bölümü vurgulayan tasarımlar da şıklığınızın altını çizmede büyük iş başarıyor. 

Filiz ADAR

http://moonmoda3d.blogspot.com.tr

 

 

 
Toplam blog
: 52
: 98
Kayıt tarihi
: 23.01.18
 
 

Moda trendlerini araştırmayı ve özgün olanları yakalamayı kendine iş edinmiş... Kişisel gelişim v..