Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ağustos '08

 
Kategori
Futbol
 

Partizan maçı sadece partizan maçı değildir

Partizan maçı sadece partizan maçı değildir
 

Srebrenitsa


Partizan maçı sadece partizan maçı değildir

…Ve sadece partizan’a karşı oynanmaz

Bu akşam ve rövanşta oynayacak değerli futbolcu kardeşlerime açık mektubumdur !

Bazı maçlar vardır ki o takım ve ülkesi için özel anlamlar barındırır içersinde bir maçtan daha öte, özel anlamlar yüklenir sonucuna.

Nasıl bizim kurumsal hafızamızın en şerefli konuğu 1923 yılındaki General Harrington Kupası ise istesenizde istemesenizde, hafızalarda kalacak bir oyun orta çıksa da çıkmasa da, sonuç kazınacaktır kaybedenin de kazananın da hafızasına.

Bugün sesleri çıkmıyorsa Sırplar’ın ve beklenen taşkınlıklarını sergilememişlerse fazla umutları olmadığındandır, aksi bir ruh haletinde olsalardı, ne Türk lokumluğumuz ne Türk hamamımız ne de Turkish kebabımız kalırdı basınlarında, susuyorlarsa ve bekliyorlarsa ölüm sessizliğinde, godot’u beklemekten farklı değildir bu bekleyiş… Umarsız ve yorgun.

MTK maçınız ölçü olmasın gözünüzde sakın! Bilirsiniz ki supriz sonuçlar uyandırır insanı ancak gaflet uykusundan şayet düşülmüşse o tuzağa… Ve o tuzak bugünkü maçta Fenerimizin olası tek ciddi rakibidir, gerisi turistik seyahatin ötesinde bir anlam taşımaz.

Unutmayın lütfen… Pendik’i de affederiz, Konya’yı da… Ama gaflet ve delalet uykusuna dalıpta Bosna’lı kadınların yüzünün bir kez daha yere eğilmesine sebep olursanız eğer… Bir daha ASLA, ASLA ve ASLA !

Başarı dileklerim ve saygılarımla

Ünal Türkmen

 
Toplam blog
: 39
: 867
Kayıt tarihi
: 25.07.08
 
 

Aşçılar diyari Mengen’ de doğdum, lise tahsilimi Bolu’da, üniversite tahsilimi Adana’da yaptım. İş t..