Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Eylül '14

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Paşabahçe Beykoz Devlet Hastane'si önünde rezillik

Paşabahçe Beykoz Devlet Hastane'si önünde rezillik
 

Paşabahçe Beykoz Devlet Hastanesi’nin önü, özellikle semt pazarının kurulduğu Pazartesi ve Perşembe günlerinde, bir hastane girişine yakışmayacak şekilde,  tam anlamıyla bir rezalete şahitlik ediyor.

Paşabahçe Beykoz Devlet Hastanesi’nin önü, özellikle semt pazarının kurulduğu Pazartesi ve Perşembe günlerinde, bir hastane girişine yakışmayacak şekilde,  tam anlamıyla bir rezalete şahitlik ediyor. İlişikteki fotoğraflardan anlayacağınız ve – zaten Beykozlu okuyucularımızın çoğunun şahitlik ettiği gibi- Paşabahçe Beykoz Devlet Hastanesi’nin önü tam bir araç keşmekeşi içerisinde. Bırakın yayaların geçişte yaşadıkları zorlukları, fotoğrafların çekildiği gün bir 112 Acil Servis arabası dahi ilerlemekte zorluk çekiyordu.

Tavuk satış arabasından tutun da, pazarcı arabalarına ve tabii ki olmaz sa olmaz özel araçlara kadar çeşit çeşit vasıta, hastane önünü adeta işgal etmiş durumda.

Acaba, Beykoz Belediyesi’nin Meclis üyeleri, bu durumun farkında olup Başkanlık’a bu yönde bir dilekçe verdiler mi? Ya da Hastane yönetimi bu durumdan rahatsızlık duyup da, ilgili merkezlere durumu iletti mi? Kısacası, ortada bir şikâyet, bir rahatsızlık ve bu rahatsızlığı giderme yönünde bir talep olup olmadığını çok merak ediyorum.

Görüntü modern bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni değil, tam anlamıyla Ortadoğunu’nun gelişmemiş bir ülkesini yansıtıyor… Hastane yakınında konaklamış Suriyeli dilenciler de bu görüntüye zaten tuz biber ekiyor…

Bir de bu Hastane’nin önüne şu ünlü “ Anında Hizmet Programı”nı gerçekleştirse ya Beykoz Belediyesi yetkilileri!

Arzu Başlantı

 
Toplam blog
: 230
: 1315
Kayıt tarihi
: 26.08.12
 
 

Doğum yeri: Berlin Siyasal Bilgiler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu (Bölüm ve fakül..