- Kategori
- Yemek - Mutfak
Pasta tarifleri
Pasta Tarifleri
MALZEMELER:
I ad. hazır kakaolu pandispanya
I çay bardak süt
İçi için
I çay bardak soğuk süt
I kahve fincanı hindistan cevizi hindistan cevizi
I ad. Muz
I paket krem şanti
Üzeri için
çikolata sos
HAZIRLANMASI:
Yuvarlak borcama pandispanyanın ilk katını koyun ve yarım çay bardak sütle ıslatın. Borcamın dibine kadar hafifçe bastırın (yuvarlak şekil alması için ). İç malzemesini hazırlayalım. Toz kremşantiyi I çay bardak soğuk sütle çırpın, içine küp küp doğranmış muzu ve hindistan cevizi hindistan cevizini koyup kaşıkla fazla karıştırmadan ıslattıkmız pandispanyanın üzerine koyun ve 2’nci katıda koyun kalan yarım çay bardak sütle ıslatın. Üzerini streçle kaplayıp 3 saat dolapta dinlendirin. Dolaptan çıkardıktan sonra servis tabakna ters çevirerek, üzerine çikolata sos dökün ve hindistan cevizi hindistan cevizi ile süsleyip servis edin. Afiyetler olsun