Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ağustos '18

 
Kategori
Türkiye Ekonomisi
 

Patronlar Ekonomi Modelini Beğenmiş Eli Mecbur, Gemide Kıymetli Malın Varsa Kaptana İtiraz Edemezsin

Patronlar Ekonomi Modelini Beğenmiş Eli Mecbur, Gemide Kıymetli Malın Varsa Kaptana İtiraz Edemezsin
 

Güler Sabancı, 'Albayrak, söylediğini yapmış ve gerçekleştirmiş bir kişi. Başarılı bir enerji bakanlığı yapmıştır. Bugün de bize orta ve uzun vadede yeni dönemin, dönüşüm döneminin, neler yapılacağının ana hatlarını verdi' dedi.(internet)

Ak Parti iktidarı bundan önceki 15 yılda başka bir ekonomik model mi uyguluyordu? Ülke bu duruma geldiğine göre yani yanlış model. Aynı zamanda hani dış güçler diyorlar ya (bunu da en fazla kendisi iddia ediyordu) uygulanan yanlış ekonomi politikaları sonucunda bu hale geldiğimizi de itiraf ediyor.

Patronlara gelince… Valla onlar her şeyi kabul etmek zorundalar… Benim bir şeyim yok batsak yırtık ayakkabılarım gider. Ama onların… Yani böyle konuşmaya mecburlar.

“Onların doları varsa bizim de Allah’ımız var” kavga sözü, programınız nasıl olursa bu tür yaklaşımlar başarıyı engeller.

Programda Merkez Bankası’nın bağımsızlığına vurgu yapılıyor. Sayın Erdoğan’ın geçmişte Merkez Bankası’na yönelik sözlerini hatırlayınca…

Ve tasarruf… Sosyal medyada devletteki araç sayısı Almanya’da 11 bin, bizde 125 bin gibi ifadelere rastlıyoruz. Biliyoruz bunların bir kısmı spekülatif ama yine de Saray, kapısında binlerce araç… Bilmiyorum yani nasıl olacak!

Sayın Berat Albayrak’ı alkışlayan patronlar bu ve benzeri durumları bilmiyorlar mı acaba?

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..