Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Şubat '15

 
Kategori
Spor
 

Paul Groves Teknik Görevli Gelişim Semineri için geldi

Paul Groves Teknik Görevli Gelişim Semineri için geldi
 

21-22 Şubat tarihleri tarihleri arasında Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından Aydın’ ın Kuşadası ilçesinde yapılan “Teknik Görevli Gelişim Semineri” sona erdi. ITU Teknik Delegesi Paul Groves’ ın sunum ve bilgilendirme yaptığı seminere, 51 teknik görevli katıldı. Seminerde, ITU ve Ironman’ in geçtiğimiz yıldan bu yana yaptıkları ortak çalışmalar sonucunda ortaya çıkan ve yenilenen yarış kuralları hakkında geniş bir bilgilendirme yapılırken, teknik görevlilere aynı zamanda kişisel gelişim eğitimi verildi.
 
Paul Groves’ ın yanı sıra seminere Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, Genel Sekreter Suat Öztin, İdari Genel Koordinatör Suat Kılıç ve Teknik Genel Koordinatör Alp İşkin ve eski MHK Başkanı, Başkan Yardımcısı Yard. Doç Dr. Nevzat Mutlutrük, MHK Başkanı Ümit Akar, Başhakem Sadet Gürer ve Eğitim Kurulu Başkan Yardımcısı Aydoğan Ulaş katıldı.
 
Bu yıl ki “Teknik Görevli Gelişim Semineri” geçtiğimiz yıllardan farklı olarak interaktif bir şekilde yapıldı. Seminerde 2015 yılında uygulanacak güncellenmiş kurallar anlatılmasının yanı sıra yarış esnasında triatletlerle ilişkiler ve iletişim nasıl olmalı, problemler nasıl çözülür vb. konularda eğitim verildi. Haftasonu gerçekleştirilen seminer toplam 16 saat sürdü. Seminer sonunda katılımcılar yazılı sınavdan geçirildi. Eğitim ve gelişim seminerinin son günü Hamdi Güneş, seminere katkılarından ötürü Paul Groves’ a, Eski MHK Başkanı Ayddoğan Ulaş’ a da geçmişteki çalışmaların anısına birer hediye verdi. 
 
 
Haberin oluşması için katkı veren Mehmet Zeki SARI’ ya teşekkür ederiz.
 
Fotoğraflar: Alper KÖKSOY
 
Hazırlayan: Alpay AKHUN
 
Toplam blog
: 180
: 4439
Kayıt tarihi
: 01.08.08
 
 

Kısaca -Yaş Grubu Türkiye Triatlon Şampiyonu, Vegan Triatlet, Türkiye Triatlon Federasyonu Eski B..