Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ocak '18

 
Kategori
Magazin
 

Payitaht Abdülhamid'te Alman Kralı Wılhelm!

Payitaht Abdülhamid'te Alman Kralı Wılhelm!
 

TRT1 ekranlarında yayınlanan, ES Film’in yapımcılığında çekilen ve Cuma akşamları seyircisinin büyük bir ilgi ve merakla beklediği dönem dizisi Payitaht Abdülhamid’in bu hafta yayınlanacak 32. bölümünde;

Sultan Abdülhamid’in Osmanlı'yı askeri alanda güçlendirme çalışmaları ve Osmanlı - Alman ittifakıyla geliştirdiği siyasi haritasında önüne çıkacak engeller ve yaşayacağı siyasi kriz konu edilecek.  

Yönetmenliğini Emre Konuk’un yaptığı, senaryosunu Ayça Mutlugil, Hale Çalap ve Hamza Akyıldız’ın üstlendiği "Payitaht Abdülhamid"in bu hafta yayınlanacak bölümünde olacaklar:

Sultan Abdülhamid Kudüs’ten toprak isteyen Herzl’a ağır bir karşılık verir. Herzl’ın Sultan Abdülhamid’e olan nefreti perçinlenirken, bir diğer düşman Parvus ise hain planlarına devam etmektedir.  

Sultan Abdülhamid Osmanlı’yı güçlendirmek için yeni bir ordu kurarken, Alman İmparatoru Wilhelm ile de bir ortaklık kurmayı planlamaktadır. Parvus Osmanlı-Alman ittifakını bozmak için harekete geçer. Parvus’un safına çektiği bir Alman askerinin Osmanlı sancağını yakma girişimiyle başlayan husumet, Murad’ın askeri vurup esir düşmesine ve iki ülkenin arasında kriz çıkmasına kadar uzanır.

Hatice, Vasfi ile evliliğinde son derece mutsuzken, Kemalettin kendi acısını yüreğine gömüp Naime’yi  mutlu etmek hedefindedir.

Bidar  Sultan ise Hatice ile ilişkisini öğrendiği Kemalettin’e güvenmemektedir artık.  Sadece Naime’nin değil, Abdülkadir’in de Firuze ile birlikteliğine engel olmaya çalışan Bidar Sultan, evlatlarını yanlış seçimlerinden döndürmeyi başarabilecek midir?

Sultan Abdülhamid, Almanlarla olan siyasi krizi çözmek üzereyken, bu kez Parvus’un başka bir korkunç  planıyla  yüz yüze kalır. Sultan Abdülhamid bu ölümcül hamleyi bertaraf etmeyi başarabilecek midir?

Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Selen Öztürk, Saygın Soysal, Ezgi Eyüboğlu, Can Sipahi, Bahadır Yenişehirlioğlu, Gözde Kaya, Duygu Gürcan, Eren Hacısalihoğlu, Ali Nuri Türkoğlu, Kaan Turgut, Elif Özkul, Aydın Sigalı, Fatih Sevdi, Zeynep Ozan, Volkan Keskin, Taner Ertürkler, Cemre Baysel, Kevork Malıkyan, Hacı Ali Konuk, Güzide Arslan, Leya Kırşan, Yusuf Aytekin, Mehmet Sabri Arafatoğlu, Ercüment Fidan’ın rol aldığı Payitaht Abdülhamid, 5 Ocak Cuma ve her Cuma TRT 1”de!

Payitaht Abdülhamid 32. bölüm fragman:

 https://www.youtube.com/watch?v=sdTJpHF9EJs

Payitaht Abdülhamid Sosyal Medya Hesapları:

Resmi Facebook Hesabı:              www.facebook.com/payitahtdizi

Resmi Twitter Hesabı:                  www.twitter.com/PayitahtEsFilm

Resmi Instagram Hesabı:             www.instagram.com/payitahtdizi

Resmi YouTube Kanalı:                www.youtube.com/PayitahtAbdulhamid

 

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..