Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü mezunuyum. İstanbul Ataşehir'de oturuyorum. Çalışma hayatıma yüksek lisansımı bitirebilmek için ara verdim. Öğrendiğim, gözlemlediğim önemli konuları paylaşmak için burdayım.

 
 
Geleceğimizi, ahlâksız bir nesle emanet etmek ister miyiz?

Çocuklar sistematik bir şekilde bencil, sadece kendisini düşünen, hırslı, kibirli, çıkarları için herşeyi yapabilecek insanlar olacak şekilde yetiştiriliyorlar. Dünyanın bir mücadele yeri olduğunu, güçlü olanın zayıfı ezerek yok etmesi gerektiğini düşünen anne babalardan daha iyi bir eğitim beklemek mümkün değil. Ama geç değil, biz dünyaya mücadele için gelmedik, burası sınav yeri ve yaptığımız herşeyin hesabını vericez diye düşünen ve çocuklarını da bu doğrultuda yetiştiren anne babalar yetiştirmek lazım diye düşünüyorum.

31 Mart 2012 13:57
Yüzümüzün akı "yüz nakilleri"

Fatih Bey, yüz nakillerini bizler de yayınlardan nefesimizi tutarak izledik, gerçekten çok güzel başarılar. Benim gözüm bir adım daha ilerisinde. Ben kanser hastalığına da gerçek tedavinin ilk Türkiye'de bulunacağını düşünüyorum ve kanser hastalığının da bu tedavilerle yayılan ve öldüren değil, kontrol altına alınıp kemoterapisiz, hastanın yaşam koşullarını altüst etmeyen bir hastalık olarak tarz değiştirmesini diliyorum.

31 Mart 2012 13:47
Türk-İslam Birliği neden gereklidir?

Dünyanın her yanında adaletsizliğin,savaşların, katliamların olduğu bu dönemde bu konu çok ama çok önemli. Türk İslam Birliği kurulmadan geçirilen her gün dünya için bir kayıp, bu birliğe bütün dünyanın acilen ihtiyacı var. Eğer iyiler birlik olmazsak, biribirimize yardım edip dost olmazsak yeryüzünde büyük bir fitne ve bozgunculuk çıkacağını buyuruyor Allah ayette. Bu uyarıya kulak verip bir an önce bu birliği hayata geçirmek hepimizin sorumluluğudur. Blog yazarına çok teşekkürler böylesine önemli bir konuyu açtığı için, Allah razı olsun..

02 Ocak 2010 19:17
 
Toplam blog
: 0
:
Kayıt tarihi
: 02.01.10