Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1979 Bursa doğumluyum. Marmara Üniversitesi İngilizce öğretmenliği bölümünden mezun oldum. Uludağ Üniversitesinde okutmanlık yapmaktayım. Evliyim ve dünya tatlısı bir kızım var.

 
 
Son Yazım

Eşinizin güzel yorumunu görüp yine de bırakacak mısınz??? Bence "I'll be back" edasıyla gidip, "İşte geldim, burdayım" diyerek başlayacaksınız. Y ada kitap çıkarmadan önce şöyle bir sansasyon yapayım ( hani o ünlü kişiler gibi:) diye düşünüyorsunuz. Bence de gitmeyinnn.

05 Nisan 2007 23:31
Deniz Seki, derdine yansın mı?

Evet, kişilerin duruşlarını doğru saptamak önemli ama evli ve çocuklu bir erkekle aleni flört etmenin çok da mert bir duruş olduğuna katılmıyorum. Adamın kaçak oynadığı Ece'den belliydi. Aklından neler geçtiğini bilemeyiz ama Deniz'in yanından ayrılıp karısının yatağında uyuyorsa, 3 kişi için de zavallı bir durum ortaya çokmıyor mu? Gönül Şenlendiricimiz kendi şenlenmelerine feci karışmış gibi.. :)

05 Nisan 2007 23:24
Binbir Gece'nin sırlarından biri çözüldü mü?

Diziyi 2 bölüm izledikten sonra dayanamadım, bıraktım. Uzadıkça uzayan, donuk bakışlarla içlere fenalık getiren, 3. 4. kişilerin hayatlarına uzanan gereksiz ayrıntılar var kanımca. Tam diziyle çelişen saatlerde cnbc-e kanalında " Desperate house wives"ın 3. sezon bölümleri var. Oyuncuları ve bizzat dizinin kendisi bir kaç kez altın küre almış, milyonlarca fanatiği bulunan harika bir dizi.Şiddetle tavsiye eder, saygılar sunarım.

13 Mart 2007 22:53
 
Toplam blog
: 0
:
Kayıt tarihi
: 02.11.06