Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Eylül '14

 
Kategori
Güncel
 

Pazarlık yapılmış vah vah!

Pazarlık yapılmış vah vah!
 

46 Türk kaç terörist eder?


Sinan Oğan tıpkı partisinin genel başkanı gibi bir açıklama yaptı. Kendince bomba bir iddiada bulundu önceki gün. Tam 101 gündür tüm dünyanın terör örgütü dediği ama benim emperyalistlerin bir maşası olarak gördüğüm IŞİD tarafından rehin tutulan 46 Türk vatandaşının kurtarılmasında terörist takasına gidildiğini söyledi. Bunu ne başbakanımız ne de cumhurbaşkanımız yalanlamadı. Ama garibime giden şu oldu. Sanki muhalefet cephesi özellikle de MHP rehinelerin kurtarılmasından rahatsızlık duydu. Ey Sinan Oğan soruyorum size; acaba rehinelerin içinde sizin de canınız, ciğeriniz olsaydı nasıl bir yaklaşım sergileyecektiniz? Ya da sadece sayın Oğan'a değil sorum. Bunu siyasi bir malzeme yapan herkese sorum; sizler sevdiklerinize yeniden kavuşabilme adına nelerinizden vazgeçerdiniz?

Türk istihbaratı şu ya da bu şekilde büyük bir başarıya imza atmıştır. Bunu hiçbir şekilde gölgelemeye çalışmanın bir anlamı yok bu saatten sonra. Değil 400 militan 40 bin militan dahi olsa takas gerçekleştirilmeli böyle bir durumda. Nasıl ki İsrail bir tek askeri için yüzlerce Filistinli tutukluyu serbest bırakıyor ise Türkiye de bir tek vatandaşı için her türlü pazarlığa oturabilmeli o vatandaşını kurtarabilme adına.

Bir teşekkür de siyasetini de kişiliğini de beğenmediğim halde CHP genel başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğluna gelsin benden. Operasyonun sonuçlandırılmasından hemen sonra başbakanı arayıp teşekkür ettiği için. Aynı olgunluğu MHP genel başkanı sayın Devlet Bahçeli' den de beklerdim açıkçası!

Sevgiyle...

 
Toplam blog
: 106
: 1391
Kayıt tarihi
: 13.02.08
 
 

1976 Adana doğumluyum. Cumhuriyet Üniversitesi İşletmecilik bölümü mezunuyum. Evliyim. Adem Hamza..