Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

On iki yaşımda sporla tanıştım. 14 yaşımda ekmeğimi kazandım. Sporla onlarca ülkeyi dolaştım. 200 kez milli oldum. Üniversiteyi bitirdim. 17 yıl kamu kurumunda verilen her görevi yaptım. Şu an spor eğitimcisi olarak hayatımı sürdürmekteyim. Boş zamanlarımda hobi bahçeleri yaparım. Hint horozu ve sakız koç beslerim.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu istifa et-MEME-lidir…

AKP'yi geçmek istiyorsa . 1,Daha önce Tansu Ciller ve Süleyman Demirelin iki anahtar söylemlerini terk etmeli. 2:yoldaşlarını üretim den gelen emekçi insanlardan seçmeli. 3:Partiyi merkezden yerele yaymalı ve ön secim heryerde demokratik ve şeffaf bir şekilde uygulanmalı. 4:Partiyi sağ şeritten sol şeride almalı Kemal Kaptan yoksa iktidar CHP için hayal olarak kalır.

15 Haziran 2011 09:21
Deniz Baykal’dan Garip Değerlendirme!

Daha öncede SHP döneminde yaşanmıştı tüm belediyeleri SHP kazanmıştı bir sonraki genel seçimde SHP ebedi olarak yedeğe çekildi .İzmir ve Antalya daki başarısız yönetimler Yeni CHP yönetiminin hızını kesmiştir.Baykal bu yönetimi eleştirecek son kişi bile olamaz düşüncesindeyim.

15 Haziran 2011 09:08
Üç ayrı İzmir...

İzmir i yöneten küçük beyinler bu güzel şehri köhneleştirerek köyleştirdi.Çamdibinde bir itfaiye yada bir ambulansın giremeyeceği sokaklar var.Alın size Gültepe/Ballıkuyu/Kale/Bayraklı sırtları bu şehrin en güzel yerleşkesi ne yazıktırki buralarda doğmuş büyümüş insanların çoğu bu yerleşim yerlerini terketmekte bu güzel şehir bu kötü yönetimleri haketmiyor.

28 Mart 2011 20:59
 
Toplam blog
: 10
: 556
Kayıt tarihi
: 04.11.06