Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Mart '14

 
Kategori
Siyaset
 

Pensilvanya perdesi yaktı ar vicdanını

Pensilvanya perdesi yaktı ar vicdanını
 

AKIL ALLAH'IN İNSANLAR SUNMUŞ OLDUĞU HARİKULADE NİMETTİR.


Yerel seçim sürecine girdiğimiz şu günlerde yapacağımız tercihin yerel yönetimin, ''Belediye Başkanı ve Ekibinin''  kararını vermiş olacağız.

Tercihimiz sadece yönetilmek ile sınırlı olmadığı aynı zamanda halkın yönetime sahip olma şefaf idareciliğin geleceğinede karar vermiş olacağız .

Bu anlamada mevcut yönetimlerin geçmiş bireysel hatalarından, ziyade şehircilik ve halk odaklı projelerine bakmak lazım.  Bu tercihin analizini net olarak tespiti için ülkemizin doksan (90)  yıllık geçmişin analizinide görmek gerekir.  İkibin (2000) yılında ülkemizin siyasi ve ekonomik anlamda iflas ve dibe vurma noktalarını hafızanızdan silerseniz,   yolun gidişatından sapmış olacağız.  Anayasa kitabı fırlatıldımı? Bir esnafın yazar kasayı Ülkenin Başbakanı gözleri önünde yere atığı anı unutmamak lazım.

Son dönemlerde siyasete ar perdesinin yırtıldığı etik ahlak kuralları yok sayıldığı bir dönem yaşıyoyoruz. Bu ortamın mimarı; Emperyalist faşizm, derin devlet , statokucu göç ile  pelsinvanya hilebazının  eseridir.  Halkın kime inanacağı ortamın neden yaratıldığı bilmek lazım. Ülkenin gidişatı gerçekten tam yoluna girmişken, paralel devlet  pelsinvanya kolu Türkiyeyi karıştırmaya yeti. Sizi duyar gibiyim bunları AKP desteklemedimi diyorsunuz. Desteklediği doğru ama sizinle dostluğum ve arkaşlığımın olduğunu farz edelim.  Arkamda hainlik yapmanız sizin  tek kelimeyle alçaklık yağtığınızın kanıtıdır.  Siyasetin ar perdisini yırtan dini istismar eden, paradan başka düşüncesi olmayan saf  temiz insanların duygularını kirleten kardeşlik kisvesi adı atında çoğu anadolu insanını kullanan düzenbazlığınız sonucudur.  

Bediuüzaman  yolunda gittiği yalan ve salvoları  aşikardır. Biri ömrünü hücrede geçirmiş mağarasını kutsal saymış digeri ülkesini terk etmiş ananasçıdır .Yuh yani.

Şimdi asker polis ve vatandaşın şehit haberi  bir buçuk (1.5)  yıldan beri gelmemesi bile taktiredeğer bir durum degilmi?

Hayır diyorsanız gerçekten insan olarak kendinizden şüphe edebilirsiniz.

Sağlık, eğitim, ekonomik, kütürel haklar ve düzenlemeleri görmezden gelmek nankörlüktür. Bu anlamda doğru ve yerinde yapılacak seçimlerde verilecek her ''EVET'' oyu hem gelecegimize , insanlığa hemde ülkemize hayırlı bir tercih olması dilegimle sayğılar sunarım.

 
Toplam blog
: 24
: 479
Kayıt tarihi
: 19.12.11
 
 

Haci Nazli. Celal Bayar Üniversitesi VARLIĞIMLA KİYMETİMİ BİLMEYENLERİ YOKLUĞUMLA TERBİYE EDERİM...