Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ocak '15

 
Kategori
Sinema
 

Perde aralandı : Demir Atlı Gringo geliyor.

Perde aralandı : Demir Atlı Gringo geliyor.
 

Demir Atlı Gringo, aksiyon komedi türünde anlatılacak bir intikam hikayesi. Çocukları öldürülen Şerif’in intikam yolculuğu. Yönetmenliğini Hasan Karcı’nın yaptığı filmin çekimlerinin İspanya ayağı tamamlandı. (İspanya’nın güneyindeki Tabernas platoları’nda yapıldı.) Türkiye’deki bölümleri ise önümüzdeki günlerde Tuz Gölü ve Konya Ova’sında gerçekleştirilecek.

Daha önceki, “Barınak”,“İki Koca Adam”, “Bozkırda Bir Çiçek”, “Kızarmış Ekmek Demli çay”,… gibi  bağımsız sinema örneklerinden tanıdığımız ve 100’ e yakın filmin yönetmenliğini üstlenen ve pek çoğunun da senaryosunu yazan, yönetmen Hasan Karcı’nın farklı bir sinema dili olduğu yadsınamaz bir gerçek. Hasan Karcı filmin İspanya’nın Almeira kentinde her yıl düzenlenen Western Film Festivali’ne de katılacağını söyledi.

İzleyiciyi kahkahaya boğacak olan Demir Atlı Gringo’nun mottosu; “İyiler kazanır, burada kötüleri sevmezler, hiç sevmezler."

Başrollerini Cengiz Güçlü ve Senem Ülker’in paylaştığı film çocukları öldürülen ve intikam yemini eden Demir Atlı Gringo’nun hikayesinde bakalım neredeler…

Sinan Bengier, Ali Yaylı, Güray Kip, Zeliha Demirel filmdeki diğer oyunculardan bazıları.

2010 yılında çekilen Yahşi Batı’dan sonra, Demir Atlı Gringo bir Türk usulü Western.

 

 
Toplam blog
: 84
: 605
Kayıt tarihi
: 05.03.09
 
 

Konya Akşehir doğumluyum. Selçuk Üniversitesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi, İnşaat Mühendisliğ..