Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ocak '09

 
Kategori
Güncel
 

Peres'e posta koy.. Gelsin sandık sandık oy!

Peres'e posta koy.. Gelsin sandık sandık oy!
 

SOL KROŞE, SAĞ KROŞE...VAR MISIN BİR DE GÜREŞE !


Neydi o kalabalık ? Ama haklılar ! Başbakan Arap dünyasını savunan bir Arap lideri gibi karşılanmalı.

Zaten bütün amaç Araplaşmak değil mi? Al sana yüce rabbimin fırsatı ! Bir elde al bayrak, ötekisinde Hamas'ın salladığı. Yürü civanmert başbakan seni kim tutar artık ! Şimon Peres te kim? Yaşı yetmiş işi ibtmiş ! Korkudan az daha...hah hah ha...

Evet; Kimseye yok artık Yes mes ! Hele hele Peres...Yes diyen hepten teres !

Ne yüce bir başbakanımız var! Peres e 'sen " diye hitap ederken gözlerim doldu. Çünkü bu konuşma aslında seçim konuşmasıydı CUK oturdu. Siz iyi bilirsiniz insan öldürmesini, dedi. Bu da politik anlamda tam bir masaya vurulan yumruğun eşiti ! Hem biraz daha kızdırsaydı Peres, o yumruğu suratına da yiyebilirdi. Kasımpaşa raconu, affetmez Şimon"u...

İçiniz rahat eksin Türk halkı ! Arap davasını böyle savunan başbakan, bizim davalarımızda asla olmayacaktır dam üstünde saksağan! Bir kartal gibi AB nin tepesine binecek; Obama ile ringe çıkacak, akşam olunca da çocuklara oyuncak dağıtacaktır.

Sadaka kültürümüz artacak, dilencilik mesleği üniversite sınavlarında en üst sırayı alacaktır... Bu arada Emine hanım ağlayacak AK olmasına rağmen karalar bağlayacaktır.

Ey Şimon u savunan şom ağızlılar:

Size mi düştü Peres amacına ulaştı demek. Bizim başbakanımız Arap sözcüsü, ya da Hamas ın savunma avukatı olabilir. Hamasiyet sözü de bu Hamas tan gelir. Davos bir Milat tır. Hicrisi de bulunacaktır. Şimdi Obama terörist tanımını değiştirecek yarın İmralı ya bir nezaket ziyareti yapacak, bütün Abdullah'lar ile İmralı'dakini eşit tutacak. Olsun, Obama yı da tersleriz...Oha deriz.

"OBAMA BU; İmralıya üs bile kurabilir, kimbilir; İncirlikten sonra İmralı ! Haydi hep birlikte keselim bindiğimiz her dalı, " diyen utansın. Buraya işeyen eşektir yazısının önüne def i hacetini yapsın !

Hem Türkiye' de orman yok diye üzülme ey cevreci ! Başbakanımızın devirdiği çamlarla al sana en alasından çam ormanı. Hem orman morman istemez artık. Bedeviler çölde debelenirken bize orman haram ! Biz de artık Bedevi çadırlarında yaşayalım erkeklere dört karı ya da harem!

Artık parolamız da belli : Başlarda türban yollarda kurban ! Durmak yok, yola devam !

İsrail bomba atarsa da korkmayalım. Yollarız biz de Hamas' ı Davos a. O da bizim davamızı savunur; hem o başbakanımız gibi racon kesmez, kafa keser, oh İsrail sorunu da kökten hallolur.

Hamas bizi AB ye de sokar. Hamas tan herkes korkar ! Artık Hamas ın avukatlığını üstlendiğimiz için hayt dedik mi AB ye, dize gelirler, gelip burada AKP ye oy bile verirler.

Zaten 6 milyon seçmen fazlası var. Birazı da olsun Avrupalılar !

Bu gün kutlu gün ! İçimizde canlandı binbir umut! Davos değil bu yüce allahım, sanki Uhut !

Evet mantık diyor ki artık sen tarafsız arabulucuğu, PKK için kendine yandaş toplamayı, AB nin gösterdiği havuçtan bir lokmacık almayı unut !

Mantık diyor ki madem ki yumruğunu vurdun masaya ! Yardım diye git Hamas'a ! O çeksin senin nazını !

"Ey bu topraklar için toprağa düşmüş Asker...
Terörist Hamas ile kılacağız artık namazını !
Yaralanmış tertemiz alnından, YAN GELMİŞ yatıyor,
bir AMPUL uğruna yarab ne güneşler batıyor !
Sana dar gelmeyeck Davos' u kimlar yaratsın;
gömelim gel seni tarihe desem, iki fırça da bana atarsın !!!!

 
Toplam blog
: 94
: 608
Kayıt tarihi
: 04.10.06
 
 

1950'lerden sonra doğan her dünya insanı gibi, ardında pek çok takıntıyla gelen geçmiş zamanı, bilim..