Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ekim '08

 
Kategori
Futbol
 

Petrol çıkmadı..

Petrol çıkmadı..
 

Fenerbahçe; kararlı başladığı maçta, ilk 20 dakikada organize ataklar geliştirdi. Özellikle Semih-Güiza-Alex üçlüsü, Kocaelispor'a zor anlar yaşattı. 2 kaptanın çabası, sezon başından bu yana süregelen zor günleri, bu çileyi bitirmeye yönelikti. Ancak, ne Alex'in ne de bugün dalya diyen Semih'in iyi niyeti, tek başına yeterli değildi.

Takım; ısrarla, dimdik ayakta kalmaya çalışan bel hastası gibi tökezliyordu. Evet bu takımın bel ağrısı var. Hem de Alex ile defans hattının arasında kalan bölgede, Selçuk'un görev alanında. Selçuk; en az Maldonado ve Josico kadar "burada olmamalı" diye düşündüğüm bir isim. Özellikle kenarda Deniz'in oturduğunu gördükçe.

Dakikalar 22'yi gösterdiğinde, Fenerbahçe bu alandaki zaafına yenik düştü. Kocaelispor, golün verdiği moralle Fenerbahçe üzerindeki baskısını daha da artırdı. Alex ve Semih'in çabası da öfkeye dönüştü. 2 kaptan da sarı kartla cezalandırıldı.

Golün getirdiği moral bozukluğunu atmak yaklaşık 20 dakika sürdü. Fenerbahçe ilk yarının son 5 dakikasında, yeniden toparlanma çabasına girdi. Solda Uğur, kötünün iyisi bir görüntü içersinde, sağ kanatta ise Turist Kazım ne ilerdeydi ne de geride.

Fenerbahçe ikinci yarıya ilk 20 dakikasındaki görüntüsüyle başladı. Sadece 11 kişilik kadroyu tamamlayan Önder'in yerine Ali Bilgin ve ilerleyen dakikalarda da Turist Kazım'ın yerine Gürhan oyuna alındılar. Ancak ortadaki bel ağrısına henüz müdahale gereği duyulmadı. Zaman daralıyor ama Fenerbahçe, A Milli Takımımızdan farklı bir görüntü çizemiyordu.

Dakika 64; önce kurtarıcı Semih'in farkını ortaya koyması ve Güiza'nın bu asiste cevap vermesi sonucu Fenerbahçe 1-1'lik eşitliği, 67. dakikada ise Uğur'un golü ile üstünlüğü sağladı. Sevgili Dedemizin ödülüne layık görülen Uğur oyundan alındı ve yerini Deniz aldı. Daha doğrusu Gürhan sola Ali Bilgin sağa çekildi. Ancak, hastalık bu ya, bel ağrısı bacakları da sardı. Fenerbahçe'nin belden aşağısı tutmuyor. 77. dakikada Kocaelispor eşitliği yakaladı. Saha içersindeki oyunu okuyan ve müdahale eden tek isim Sevgili Yılmaz Hoca'ydı. Son dakikada Semih ile bulunan golle, hem 3 puanı hem de günü kurtardı.

"Petrol çıkaracak halimiz yok!" Aragones'e bu konuda hak vermemek elde değil. Kumaş belli, terzi belli, elbiseye neden şaşırıyoruz.

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 296
: 6335
Kayıt tarihi
: 24.09.08
 
 

Bankacılığın stres ve yoğunluğundan fırsat buldukça, okumaya ve düşüncelerimi burada paylaşmaya ç..