Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Temmuz '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Pileli eteğinizi nasıl alırsınız?

Pileli eteğinizi nasıl alırsınız?
 

Pileli eteğinizle vedalaşmanıza gerek yok!

Son birkaç sezondur oldukça fazla gördüğümüz ve yaz, kış demeden bayanlar tarafından tercih edilen pileli etekler, 2016 yılının ilk yarısında olduğu gibi ikinci yarısında da, sokak modasına damga vuracak gibi duruyor. Basen bölgesinde fazla kilosu olmayan bayanların öncelikli tercihleri arasında yer alan pileli eteklerle farklı ve şık kombinler yapmak mümkün. Ayrıca, özellikle midi boy pileli eteklerin sokak modasında daha fazla yer aldığını ve metalik renkli olanların 2016 yılında hızlı yükselişine devam ettiğini de söyleyebilirim.

Öyleyse, 2016 sokak modasına bir bakalım ve pileli eteklerle önümüzdeki günlerde yapabileceğimiz kombinler için ilham alabileceğiniz görselleri inceleyelim. 

Biraz maskülen, biraz feminen bir kombine kim hayır diyebilir?

Pileli eteğin doğasında var feminen duruş. Kim giyerse giysin, altına topuklu bir ayakkabı tercih edildiğinde hanım hanımcık görüneceği kesin. Ancak bu hanım hanımcık duruş hiç bana göre değil diyorsanız, eteğin üzerine giyeceğiniz maskülen bir parça sizi bambaşka bir havaya sokabilir, aklınızda bulunsun. 

RESİM - 1

Pileli etek basic parçalarla tamamlanırsa zarafet kaçınılmaz olur!

Pileli eteğiniz hangi renkte, hangi boyda olursa olsun, basic bir kazak ve bir klasik stiletto ile birleşirse, orada zarafet kaçınılmaz olur. Her bayanın gardırobunda mutlaka yer alan bu klasikler iddialı renkte bir pileli etek ile tamamlanırsa, ortaya şık kombinler çıkacaktır.

RESİM - 2

Biraz iddia fena olmaz!

Yaptığınız pileli etek kombini ile fark yaratmak istiyorsanız, pileli eteğinizin alışılmışın dışında olmasına özen göstermeniz gerekir. Farklı kumaş türü ya da renk seçeneği ile bu ayrıcalığı kombininize taşıyabilirsiniz. Örneğin deri bir pileli etek hiç fena sayılmaz, üstelik bu deri yılan derisiyse... 

RESİM - 3

Metal ışıltısı ile göz alıcı kombinler oluşturmak isteyenler...

Yukarıda da belirttiğim gibi metalik renklerde tasarlanan pileli etekler hızlı yükselişine devam ediyor. Henüz böyle bir etek almadıysanız, devam eden ucuzluklardan bir tane kapmanızı öneririm. Yaz ve kış demeden kullanabileceğiniz bu göz alıcı parça ile çok hoş kombinler yaratabilirsiniz. İddianız artarak devam etsin istiyorsanız, böyle bir eteğin üzerine yine iddialı bir kazak ya da bluz tercih edebilirsiniz. Böylece cesaretinizi de etrafa göstermiş olacaksınız.

RESİM - 4

Şunun şurasında sonbahara 1 ay kaldı! :)

"Yaz, kış demeden giyebileceğiniz pileli etekleriniz"i derken işte tam da bunu kastediyordum. Yaz mevsimi en çabuk biten mevsim ne de olsa. O yüzden sonbahara sayılı günler kala, daha doyamadığınız pileli eteklerinizi giymeye devam edebilirsiniz. Bomber ceketler, kot montlar sonbaharın hüznünü dağıtan parçalar arasında yer alıyorsa, hele bu spor kıyafetler feminen pileli eteklerle buluşuyorsa, ortaya enfes görüntülerin çıkacağı garanti değil mi?

RESİM - 5

Diğer pileli etek kombinlerini görmek ve stil yazılarımı okumak için sizleri blogum "PIMOOD"a davet ediyorum. :)

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..