Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ekim '13

 
Kategori
Futbol
 

Pimi çekilmiş bomba; HACIOSMANOĞLU

Pimi çekilmiş bomba; HACIOSMANOĞLU
 

yeter artık...!


Mahalle kabadayısı edaları ile Türk Futbol literatürüne balıklama dalan başkan bey, Polat Alemdar replikleri ile kendisine hayran kitlesi yaratmaya tüm hızı ile devam ediyor. Başkanların böyle olduğu bir iklimde havanın duru güneşli olmasını beklemek, gelen fırtınaya ve sağanak yağışlara  rağmen deve kuşu gibi gömülmek anlamına gelir. Tek gayesi Fenerbahçe ve onun getirdikleri ile mücadele etmek olan bu naçiz bedenler, her maçta sahneye koydukları skeçlerle kapalı gişe oynamaya devam edecekler anlaşılan. Koskoca maç biter, futbolcular kan ter içinde mücadele eder ama sahada akıtılan ter bir kişinin yaptıkları ile alt lige düşer tüm anbiyans. Hep şampiyon bu adamlar olur, gündem şampiyonları… Çünkü bundan beslenir akılda ki kurak örümcek fikirler.

Maç inanılmaz efor sarf edilerek oynanmış ama bakıyorsun spor ulemaları böyle maç olmaz bu nasıl maç ahkamında. Futbolun haz noktası gol biliyorum ama çatır çatır bir mücadele, inanılmaz direnç, güç efor …Sıradan  bir gol olsa, bu yazarlar anında ‘’Ne maçtı ama’’ diye başlık atacaklar. Tabela yazarı o kadar çok ki?...Bu topraklar da en pahalı reyitingtir kavga.

Kendi pisliklerini Aziz Yıldırım deterjanı ile temizlemeye kalkanlar, eli yüzü alerji olacak yakında. Nursuz ne kadar çok insan türedi futbolumuzda. Kim bu adamı spor dünyamıza soktu ise, tez elden çekip alsın, sonra elinde patlayacak pimi çekilmiş bomba!!!...

 

 

 
Toplam blog
: 220
: 212
Kayıt tarihi
: 14.08.12
 
 

İşimiz gücümüz  finasalpara, ama sevemedik hiç bir daim kendi malımız gibi bedenini. Neyse bize b..