Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Hayat bir mikroskoptan bakmak gibi; küçüçük bir şeye yakınlaşmayı bilirsen onu gerçekten görebilirsin...Gözümün değil gönlümün gördüğünü bazen çeker bazen yazarım!  Vatansever ! Kitap koleksiyoncusu-Edebiyatsever! Doğa-Sokak fotoğrafçısı! Asıl işi sağlık çalışanı! GS Aşktır! http://kitap.yazarokur.com/pinar-caglayan   inst..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Kim, neyi yazsın; Neyi yazmasın?

Sayın Şahbettin Uluat Hocam; Mevlana Celaleddin-i Rûmî' nin “Sen ne söylersen söyle, söylediğin, karşındakinin anladığı kadardır.” derken haklılığını göz ardı etmememiz gerekiyor sanırım! Sizin özellikle bu yazınızda, A'dan Z' ye okur, yazar olan bizlere, editörlere yani Milliyet Blog çatısı altında olan herkese, ifade ettiğiniz bu düşüncelerden dolayı teşekkürü kendime bir borç bildim. Bu aslında sizin her birimize ne kadar değer verdiğinizi ve önemsediğini göstermiştir. Sonuçta duygu ve düşüncelerin paylaşıldığı bu platformda isteyerek ya da istemeyerek bir çok bilgi sahibi olduğumuz aşikar. Ve aslında bizler paylaştıkça çoğaldığımızın da farkında olan kişileriz ya da öyle olmalıyız... Saygılarımla.

04 Ağustos 2015 14:26
Plüton'un fotoğrafını çekmek orucu bozar mı?

Ülkemizin gerçek! olanının kısaca özeti. Çünkü sadece konuşuyoruz; hiç dinlemeden, anlamadan, anlamaya çalışmadan sadece konuşuyoruz.Bu yüzden ne anlayabiliyoruz, ne tam anlatabiliyoruz ne de tamamlanabiliyoruz. Anlaşılmadığımız içinde eksik yaşıyor, hep bir şeylere eksik kalıyoruz. Güzel bir yazıydı Orkun TEKE,Selamlar...

31 Temmuz 2015 12:42
 
Toplam blog
: 25
: 279
Kayıt tarihi
: 20.07.15