Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mart '08

 
Kategori
Mizah
 

Pisuarda sinek var!

Batıda ne yenilik varsa getiriyoruz ya, aklı evvelin birisi, erkekler küçük ihtiyaç giderirken, bir noktaya nişan alır, diye bir teori geliştirmiş. Poligon mübarek! 12’den vurdun mu, böbrekler kendiliğinden boşalıyor.

Neyse... Yine çok bilmiş birisi bu teoriyi ülkemize getirdi ama olduğu gibi kopyalamış olmamak için, bir alışveriş merkezindeki pisuarlara küçücük lekemsi işaret yerine, kocaman bir at sineği resmi yerleştirdi. Kokutucu mu, korkutucu! Anında prostat oluverir insan! Değil nişan almak, uçkuru toplayıp en yakın cami helâsına gitmeyi bile göze alır.

Bir başka mimari deha(!) başka bir alışveriş merkezindeki pisuarlara minik bir futbol kalesi ve üst direğinden sarkan misket büyüklüğünde top yerleştirdi. Topa nişan alıyorsunuz ve top kaleye her girdiğinde “gol!” diye seviniyorsunuz. Hani arada heyecanını yenemeyip havaya zıplayarak veya kendini tutamayıp sevinçten yan pisuardakini öpmeye kalkarak üstünü başını berbat edenler olsa da, bu yöntem sinekten daha makul. Gol attıkça daha fazlasını yapmak geliyor insanın içinden...

Yememize, içmemize, gezmemize, her şeyimize bu kadar müdahale edildikten sonra, bıraksalar da hiç olmazsa rahat rahat, dilediğimiz gibi deşarjür yapsak, çok mu abes bir talepte bulunmuş oluruz?

 
Toplam blog
: 173
: 2173
Kayıt tarihi
: 03.10.07
 
 

1958 Trabzon doğumlu. Darüşşafaka Lisesi ve M.Ü. Siyasal Bilimler Fakültesi mezunu. Yazdığı kitapla..