Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Yaşamın ne kadar değerli olduğunun bilincinde, hatalarına gülebilen, İnsanlara değer veren, hayvanları ve doğayı seven, önyargılarla hareket etmemeye çalışan, değişime istekli, sevginin ve hoşgörünün çok olduğu bir dünya için müzik yapan sade bir müzisyenim. Söke'de doğdum. İzmir'de büyüdüm. Manisa Kız İlköğretmen okulunu dah..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Ben (eline, beline, diline hakim) Alevi bir kadınım

Yazınızı okudum. Ben bu konuda biraz farklı düşünüyorum. Mezhep olarak bakmıyorum bu konuya.Kültürel bir yaşam tarzı diyorum.İnanç konusunda bilimsel yönden bence araştırma yapmak lazım.Hz.Ali çok iyi bir Müslümandı. Bence bu işlerin altında çıkar hesapları var. Bilimsel düşüncenin ipini bırakmayalım.

16 Ocak 2009 15:48
Yaşasın sonunda benim de bir ağacım oldu...

Sevgili Beyza önce seni bu girişiminden dolayı yürekten tebrik ediyorum. Doğru bildiğin yolda ilerlemen çok önemli. Kişiler kendilerini önemsemeli. Öyle zannediyorum ki mutlaka seni model alan arkadaşların olacaktır. Gülenler bile .. Yazılarını takip etmeye çalışıyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Sevgilerimle.

17 Nisan 2007 16:02
Nerelerdesin aşşşkım?

Fatih bey bu konuda ben de yazmayı düşünüyordum. Her önüne gelene sevgi sözcüklerini ulu orta kullanan insanların samimi olmadıklarına ve pek böyle kişilere güvenilmeyeceğine inanırım. Sevgi ve güven çaba ister emek ister. Bu konuda savurgan olmamak gerekir.Gerçekten hak eden insanlara kullanmak gerekir. Saygılarımla.

15 Aralık 2006 02:53
 
Toplam blog
: 21
: 1615
Kayıt tarihi
: 15.08.06